Mekkora téli cipőt vettél 3,5 éves fiadra?
3éves 1hónaposra most 26-os cipőt adok.
4és fél éves fiamra 28-ast.
néztem egyet a 30-as cipő válaszon. nekem az egy kicsit nagynak tűnik, dehát nem egyformák a gyerekek....
miért neked hanyast hord??
:))))
Igen, ezért kérdeztem, a fiamnak is 30-ast vettem :) Igaz, 29-es a lába, de az szenvedősen ment fel, és mivel még márciusban is hordhatja, ezért inkább a 30-ast vettem meg. Amúgy 105 cm és 22 kg. A Te fiad mekkora, kedves első?
(A mi lábunk egyébként: enyém 41-es /39-ről indultam a 2 gyerek előtt.., a férjemé 43-44-es, tehát nem óriási.
Egy ilyen korú kisgyerek cipőméretét tudom, neki most 24-est vettek. Akkor ő picivel az átlag alatt van. Ja, és kuki ügyben itt sincs panasz,,, :D
Köszi a válaszokat!
1. vagyok
106cm, 2 hónap múlva lesz 4 éves, de nyár óta ez a cipőmérete és a magassága is.
Vékony, lefogyott 1kg-ot az ovi óta (szeptember), 16,5kg, így még szembetűnőbb a láb mérete.
25-ös a bakancsa,elephanten
egy picikét nagy.a cipője adidas,az is 25-ös,de az sokkal kisebb
nem mindegy milyen márka,más-más a méret
utolsó vagyok
elfelejtettem,3 éves 2 hónapos a fiam,101 centi,14 kiló körül van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!