Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen természetfilmet javasol...

Milyen természetfilmet javasolnátok kisgyerekeknek?

Figyelt kérdés

A gyerekeim 3 és 6 évesek. Elkezdtek érdeklődni a természetfilmek iránt.

Olyan filmet keresek, ami szép, nyugodt, kedves, kisgyerekeknek való, nincsenek benne ijesztő képsorok, effektek.

Tudnátok címeket írni?

2012. nov. 18. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:

igaz nem kifejezetten természetfilm,de az egyszer volt holnem volt... sorozat isteni szuper kicsiknek! van belőle ...az ember, ...a történelem meg talán még egy sorozat.

vagy állatosra,növényesre gondoltál? az africa show is szuper (amiben berúgnak a majmok az erjedt gyümölcstől!) régi,de nagyon közkedvelt,humoros darab!

2012. nov. 18. 11:38
 2/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen, az egyszer volt meg van (a testrészes), szereti is a lányom nagyon!

De az rajzfilm, én pedig valami igazi természetfilmre gondoltam. Állatok és kicsinyeik, vagy élet a dzsungelben, erdőben..... amiben olyan állatok vannak, amiket esetleg már ismernek, és gazdagíthatják az ismereteiket róluk.

2012. nov. 18. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Vándormadarak

[link]

Szerintem az egyik legszebb film. Megnyugtató, szép zenéje van, keveset beszélnek benne, és nagyon látványos képsorok vannak benne.

2012. nov. 18. 11:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. nov. 18. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:

Olyan is érdekelne, amiben a világ különböző országaiban élő gyerekek életét mutatják be.

Gyerekkoromból emlékszem ilyen filmre, csak a címe nem jut eszembe. Mutatták, hogy élnek, hogy járnak iskolába, mivel játszanak a különböző országokban, kultúrákban a gyerekek.

Ilyen filmről tudtok?

2012. nov. 18. 12:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! A Vándormadarak tényleg nagyon jó, nekem ez volt az első dolog, amit nézhetett a gyerekem (még rajzfilmet sem nézett ezelőtt).

Szerintem a Vad Magyarország is nagyon szép, ráadásul hazánkról szól.

A gyerekekről szóló sorozat talán az Európa gyermekei volt?

Ami nem annyira természetfilm, hiszen animációs, de szenzációsan jó, és a gyerekek (is) imádják, az a Csodabogarak című sorozat. Bár gondolom, már ismeritek.

2012. nov. 18. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!