Milyen KÜLÖNLEGES játékötletetek van 7-8 éves kisgyerekeknek egy zsúrra? Olyanok, amik nem túl gyakoriak.
Én csináltam pinatat.
Aztán volt tombola is.
Meg egy kis ajándékot több rétegbe becsomagoltam, néhány réteg alá is tettem matricát, radírt, PEZ cukorkát, aztán zenére körbe kellett adni, akinél megállították a zenét, az egy réteget levehetett. Ami a réteg alatt volt, azt az ajándékot megkaphatta, majd adta tovább.
Én kincskeresést csináltam. Nagyon élvezte az összes gyerkőc. 1 kincsestérképet 10 részre szétvágtam majd a darabjait "kövekbe" rejtettem. Első körben ezeket a köveket kellett megtalálni, majd széttörni és mikor összeállt a térkép akkor megkeresni a kincset. :)
"Kövekhez" recept: [link]
Még az előző vagyok. A köveket egy közeli parkban kellett megkeresni, körbe sétáltuk érte az egészet, szóval ezzel elég sokáig le lehetett kötni a gyerekeket. :)
Utána a fáradt csapat, kapott szendvicseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!