Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves gyereket érdemes már...

3 éves gyereket érdemes már elvinni Bábszínházba?

Figyelt kérdés
Szülinapjára szeretném elvinni, de a Brémai Muzsikusok előadásra (55perc) az írják, 5 éven felülieknek ajánlott. Ez mennyire szentírás, mert a lányomról pl. tudom, hogy 50 percet simán végig tud ülni.
2012. nov. 15. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
akkor vidd.szerintem nem mindig az előadás hossza ami a kort meghatározza,hanem amit épp játszanak,lehet komolyabb,lehet kicsit tartalmasabb igy egy kicsinek kevésbé élvezhető.a fiam 3,5 éve,most megy először az ovival,pénteken,ha érdekel hogy tetszett neki,le írom majd.
2012. nov. 15. 11:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Már 2,5 évesen elvittük kb 1 órásra. Rókakoma és Farkasbarkas. Imádta :) Sok gyerek volt, elvoltak, nem ugráltak stb. Azóta is rendszeresen járunk bábelőadásokra.
2012. nov. 15. 19:03
 3/4 anonim ***** válasza:
1 vagyok,érdemes,imádta.
2012. nov. 17. 00:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen az előadás. Azaz menyire az életkorának megfelelő. Egyszer elvittem a fiamat 2 évesen egy mikulásos bábelőadásra, kb. 1 órás volt, simán végigülte. Most, 3 évesen is elvittem a VÍzipók csodapókra, gondoltam, ezt biztosan élvezni fogja. Már kb. a 25. percben elkezdett fészkalódni (de a legtöbb ovis is, ugyanis az egész ovi eljött ide), mert annyira unalmas és egyhangú volt, hogy szegénynek kínlódás volt csak. Ki is jöttünk.
2012. nov. 18. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!