Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednétek 3 éves, egy...

Elengednétek 3 éves, egy hónapja ovis gyereketeket 170 km-es buszkirándulásra?

Figyelt kérdés
Az ovival mennének Nagykarácsonyba, közel 3 órás út. Sose buszozott még, az oviban is délig van. Velük menni nem tudok, mert van egy egyévesem is, aki tuti nem bírná ki. Én nem szeretném elengedni, a férjem erősködik érte.

2012. nov. 14. 16:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy egy 3 éves gyereket elenednék.
2012. nov. 14. 18:36
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt hittem, csak én féltem agyon. Majd elmegyünk másik Mikuláshoz, amelyik közelebb van.
2012. nov. 14. 19:05
 13/23 anonim ***** válasza:
Kizárt, hogy elengedném!
2012. nov. 14. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
nem. Nagyon kicsi ő még ehhez.
2012. nov. 14. 19:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Én nem is értem az ovodát, hogy a legkisebbeket is elviszik ekkora útra, még a nagyobbaknak is sok lesz! A mi ovinkban a kicsiknek még nincsenek kirándulások, rövidebb út se. Hát nem irigylem az ovónőket majd a buszon!
2012. nov. 14. 20:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a piciket nem viszik szerencsére. Én örültem, hogy tavaly nem vitték a lányomat (2,5 évesen kezdte az ovit). Egy kezdő ovis még nem tanulta meg a csoportban való viselkedés szabályait, nincs hozzászokva, hogy őrajta kívül egy rakat másik gyerekre kell figyelni az óvó néniknek, és ezért kicsit felelősségteljesebben kell viselkednie. Biztos nem lesz baj, ha elviszik, de azért én nyugodtabb voltam, hgy ott marad a gyerekem, ahol hahytam.
2012. nov. 14. 21:17
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom, kizárt, hogy elengedném. Apukát nem értem, miért gondolja jónak, nagyon pici...
2012. nov. 14. 22:28
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem! Az a nem normális, akinek az agyából kipattant egyáltalán ez az ötlet! Nincs a környéken Mikulás, aki helybe menne az oviba?... Jövőre meg már majd Lappföldre akarják vinni őket?...
2012. nov. 14. 23:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. nov. 15. 09:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Nálunk október elején van mindig az oviban az őszi kirándulás, amire a szeptemberben kezdett kiscsoportosokat nem viszik el. Szerintem egy ekkorka gyerkőc még nagyon pici egy ilyen hosszú úthoz, nem engedném el a helyedben.
2012. nov. 15. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!