Ovis gyerkőcök anyukái, bundás cipőbe hova teszitek a jelet?
Figyelt kérdés
Fiam téli bakancsának az egész belseje bundás, a talprésze is, az alja meg fekete, így oda sem tudom rajzolni. Hova tegyem így a jelet? Nyelvrésze is belülről szőrmés, nincs rajta semmilyen címke.2012. nov. 6. 21:16
1/5 anonim válasza:
Én rárajzoltam golyóstollal a szőrmére. Igaz, új korában még nem lehet, de a szőr hamar összefilcesedik és úgy-ahogy rá lehet rajzolni.
2/5 anonim válasza:
eszembe sem jutott, h jelet rajzoljak rá :) az őszi cipőjében sem volt. a benti cuccaiba rajzolok, de az utcaiakra nem. nem volt ebből gond sosem.
3/5 anonim válasza:
Vettem címkét neki, amit be lehet rakni a cipőbe. Belülre, ahol a kis talpa van. Szőrmésbe még nem próbáltam, de ma megteszem, ha hazajött.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekünk is vannak ilyen jeleink, de ennek a cipőnek a talpa is szőrmés. :D
Nem utcai cipő, hanem ovis, ebben mennek ki az udvarra. Nálunk télen-nyáron kiviszik őket, csak nagyon zuhogó esőben és orkán erejű szélben nem.
2012. nov. 7. 12:41
5/5 anonim válasza:
A miénknek is szőrmés a talpa is... Ebben nem marad meg a címke? Nem próbáltam ki végül este.
(Én küldtem a linket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!