6 éves iker kisfiaimat merjem egyedül hagyni másfél órára?
Figyelt kérdés
Két 6 éves kisfiam van. Vissza szeretnék menni dolgozni.3 műszakban . A párom is 3 műszakban dolgozik, így váltanánk egymást. Viszont ha egyikünk éjszakás, másikunk délelőttös, nincs ki vigyázna a fiúkra, ez kb másfél óra. Igaz, aludnának jobb esetben. Félek! Merjem őket otthon hagyni?2012. nov. 13. 22:29
11/14 anonim válasza:
7. válaszoló vagyok. Az ismerőseim úgy találták a kedves nénit, hogy kiplakátolták a szomszédos lépcsőházakban, hogy bébiszittert keresnek, aztán aki jelentkezett, azzal elbeszélgettek, "bemutatták" a gyereknek, megfigyelték, hogy ki hogy bánik a kisfiúval, és végül a nyugdíjas nénit választották, egyrészt, mert ő biztos nem lép le, ha talál egy állást, mégsem 800,- forintot kért, vannak saját unokái is és a szomszéd lépcsőházban lakik. Kölcsönösen megnézték egymás lakását is, nekik ez a módszer bejött.
12/14 anonim válasza:
Semmiképp nem. Főleg, hogy ketten vannak, így a baj 'hatványozódhat'. A plakátolás jó ötlet!
13/14 anonim válasza:
Semmiképp sem! Nekem is 6 éves a fiam, néhanapján itthon hagyom, amíg leugrok a kisboltba (fsz-en lakunk, a kisbolt egy pont alattunk berendezett garázs). Így is olyan bűntudatom van, hogy napokig azt álmodom néha, hogy itthon felejtem órákra..
Rendszeresen másfél óra rengeteg. Mindenképp keress valakit.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!A plakátolás tényleg nagyon jó ötlet! :)
2012. nov. 14. 09:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!