Hogy lehet megtanítani egy másfél évest, hogy egy kicsit egyedül is játszon?
Figyelt kérdés
Egyszerűen igényli hogy egy légtérbe legyek vele. Ha főzök akkor is ott van leül a padlóra megnéz egy könyvet, de egyedül a szobájába még sose volt el egy percet se. Miért? Hogy csináljám? Köszönöm előre is a válaszokat!2012. okt. 25. 12:33
1/3 anonim válasza:
Idegrendszeri érettség és idő. Siettetni nem tudod. Játsszál vele nagyon sokat, beszélj hozzá sokat, másfél évesen az én kislányom is folyamatosan igényelte, hogy szem előtt legyek. 2 múlt augusztusban és gyönyörűen eljátszik a szobájában, de ez is kedv kérdése, ha csak úgy mondom, hogy menjél és játsszál egy kicsit a szobádban, akkor csak úgy működik, ha épp neki is ez volt az elképzelése. :-)
2/3 anonim válasza:
Elsőnek igaza van, az én esetemben kivétellel az, hogy játszani sokt a gyerekkel. Nekem nem volt rá időm, hogy leüljek vele, de folyamatosan egy légtérben voltunk, és beszéltem hozzá, énekeltem neki, vagy mesét mondtam. A konyhában le volt terítve egy pokróc, arra kiszórva az aktuális játék. Kb 2 éves kora óta játszik huzamosabb ideig a szobájában, de egy idő után mindig kijön. Szerintem az a legjobb, ha a konyhában is vn egy kis játszósarok.
3/3 anonim válasza:
Nálam pont ugyenez volt a helyzet. Most, hogy elmúlt 2,5 éves mostmár van hogy el van egyedül 10-15 percet. Sőt megnéz egy-egy 10-15 perces mesét. Én is azt hittem, hogy rosszul csináltam valamit, de nem ő ilyen. Szóval türlemesen ki kell várni, míg magától kezd érdeklődni a játékok iránt, és akkor fog is velük játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!