Miért akar kimászni az ölemből?
Figyelt kérdés
13 hónapos a kisfiam és ringatom altatásnál. Az utóbbi időben mikor elkezdem altatni, ki akar ugrani az ölemből. Először azt hittem nem akar aludni, pedig nagyon álmos, mert már esik el a fáradságtól. De ez most éjszaka is így volt. Lehet hogy a foga miatt van? Vagy miért lehet ez?2009. aug. 14. 10:22
1/3 anonim válasza:
Vagy már önállóságra vágyik, egyedül akar eladni, zavarja a ringatás stb.
Próbáld ki, hogy simán lerakod az ágyába és hagyod, hadd aludjon el egyedül.
2/3 anonim válasza:
Nálunk is így volt,azóta lerakom,nem kell ringatnom ,csak megvárom sz ágyánál,míg egyedül elalszik,kinőttek minket:-)
3/3 anonim válasza:
10 perce uez volt a helyzet velünk és nem egyedül akart elaludni mert előtte 25 percig dumált, kiabált, végül sírt, na ekkor mentem be én és altattam el nagy harcok árán ölben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!