Nálatok hogy működnek ezek a dolgok? Ki hozza a karácsonyfát? Ki díszíti fel? Ki hozza az ajándékot?
4 éves a fiam, 1,5 a lányom.
Én szívem szerint vele/velük együtt díszíteném a fát, amit együtt választunk ki. Ajándékügyben tanácstalan vagyok.
A problémám az, hogy az oviban a Jézuska hozza a fát és az ajándékokat is.
Én a fát egyedül díszítem 3 okból:
-23-án reggel elkezdek sütni és 24-én reggel 5 körül szoktam befejezni így míg sül vmeik süti kényelmesen feldíszítem
- a 24 órás sütés után dél elötre kidőlök, szerencsére a főzés a párom reszortja, így akkor semmi energiám nem lenne díszítgetni még, mert akkor este vagyok hulla
- amikor gyerek voltam anyu, tesóm és én együtt díszítettük, anyu kötözte a szalon cukrot, meg a díszeket mi meg pakoltuk, egy helyre raktuk a fa eldölt és persze hogy anyu nagybecsben tartott, kedvenc, anyukájától kapott díszei törtek el, én ebből tanultam egy életre
Eddig nem firtatta a fiam, de mindig azt mondtam neki hogy az angyalkák hozták a fát.Tavaly mű fenyőt vettünk és ünnepek után csak a gyerekszobába fért el, így a fát egész évben látta égy idén csak díszítik.
az ajándékot a Jézuska hozza.
Karácsonykor mindenki hozzánk jön.Emlékszem amikor gyerek voltam mi mentünk a nagyszülőkhöz és ugye mindenhol volt ajándék.Soha nem értettem hogy miért szórja szét az ajándékaimat a Jézuska, miért nem hoz mindent nekem, miért kell ahoz hogy megkapjam 1 órát vonatoznom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!