22 hónapos a kisfiam 2 hete küzdök vele hogy aludjon napközben de nem hajlandó, baj ha nem alszik?
Ha kibírja estig akkor nem baj.
Enyám nem bírja ki estig. én beülök a szobájába és megvárom míg elalszik, néha félóra vagy több.
heheh hülye.
Szerintem nem baj ha már nem alszik. De azért tedd próbára, mert lehet, hogy csak passzióból nem akar aludni, aztán délutánra meg olyan álmos lesz, hogy nem bírsz vele.
Én 1 éves kora óta szenvedek vele, sokszor több órán keresztül altattam, ő üvöltött és mutogatta az ajtót. Amikor végre elaludt, 3 óra hosszáig fel sem kelt, így megnyugodtam, hogy biztosan jót teszek vele.
De olvastam sokat a témáról, és rájöttem, hogy nem éri meg az a két óra felhajtás, ami se nekem, se neki nem volt jó. Úgyhogy 18 hónapos kora óta nem mindig alszik nappal. Így viszont este már le kell tennem 7 körül, de mivel a reggeli felkelését ez nem befolyásolja (hiszen van, hogy így is alszik 9-ig), így belenyugodtam.
Ha nem alszik, de jól bírja a délutánt, akkor ne görcsölj, fogadd el, én is így tettem, és sokkal könnyebb az életünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!