Egy 4-4,5 éves gyereknek végig kell tudnia ülni egy 30-40 perces misét?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 10:53
11/14 anonim válasza:
Nem, nem kell tudnia végigülni. Sőt, egy elsős gyereknek sem kell tudnia végigülni egy 45 perces órát. Sajnos persze sok helyen erre kényszerítik őket, de aki kicsit érti a szakmáját, az a tanítónő elsőben beiktat az órába kb. 20 percenként valami mozgásos tevékenységet.
12/14 anonim válasza:
Teljesen igazad van kérdező. Egy ilyen kisgyereknek még hosszú egy mise. Szerintem üljetek a hátsó sorba, és ha nem bírja tovább, álljatok fel, és menjetek ki.
13/14 anonim válasza:
Szerintem ezen ne aggódj előre. Nem az első sorban ültök le akkor nem ciki ha kimentek. De lehet érdekli, az emberek a falfestmény, az ének és simán leköti a figyelmét. Én volt olyan, hogy 4. éves koromba anyu ölében végig aludtam az egészet, mégsem szólt senki.
14/14 anonim válasza:
Ha végigüli,akkor had ülje,érdekli,de ha mehetnéke támad,ne tartsd ott,mert akkor azt a helyet rosszként tartaja számon,nem lesz kedve oda menni és már akkor hisztizni fog ha a közelébe mentek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!