Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyereknek szüksége van az...

A gyereknek szüksége van az anyára mindenáron?

Figyelt kérdés
Akkor is, ha az az anya egy depressziv, befele forduló alkat, nem is jó fej, nem egy jó kedélyű? Akkor is vel kell, hogy maradjon a gyerek? Ez a mondás itt szerintem nem állja meg a helyét: A gyerekenek az anyja mellett van a helye, meg hogy az anyjára van szüksége.
2012. nov. 8. 20:36
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Egy gyereknek családra van szüksége aki apu és anyuból áll.
2012. nov. 8. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Na itt csak anyu van.
2012. nov. 8. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
igen,ezek olyan dolgok amiket kezeltetni lehet pont a gyerek miatt.amikor szomorú vagy ideges,vagy mérges,vagy elesett vagyok,ránézek egy mosolygós, kis pofira aki csak rám támaszkodhat és az apjára,akinek én vagyok a példa,akire felnéz,akitől tanul,akkor jó kedvem lesz,és igen,ő az aki miatt változni kell,ha ilyen vagy fordulj szakemberhez.segít,nincs amit ne lehetne megoldani.persze ha akarja az ember,ha tényleg nem csak kifogásokat,kibúvókat keres.mert elég nem jó érv,hogy ne anya melett legyen a gyerek,mert nem jó fej,ez kicsit merész.
2012. nov. 8. 21:11
 4/6 anonim ***** válasza:
82%

Akkor Anyut kell elvinni az orvoshoz es nem magara hagyni a depijevel egyutt!!!! Megertetnivele, hogy nem hulye de van jobb is mint a szurke. A gyermeknek es Anyunak is jobb lesz.

Hidd el! A gyermek akkoris szeret ha depis es akkoris ha vidam. Ragaszkodik mert a biztonsagot adja neki az aki hozza tartozik.

Kerlek ha mar ez megfordult a fejedben, hogy az Anya depresszios, ne hagyd magara segits neki mert belatni a problemakat sajat magunktol nagyon nehez. Gyogyszerrel jobb lehet a helyzet es NEM okoz fuggoseget. S idovel a gyogyszer el is hagyhato.

2012. nov. 8. 21:13
 5/6 A kérdező kommentje:
Szedett már gyogyit, de nem hatott rá.
2012. nov. 8. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor másik gyógyszert, orvost kell kipróbálni. Olyan nincs, hogy semelyik gyógyszer sem hat.
2012. nov. 8. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!