Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » ABC, számolás másfél évesen?

Schmidt Henrietta kérdése:

ABC, számolás másfél évesen?

Figyelt kérdés
Sziasztok!A szomszéd csak a kislányát 1,5 évesen számolni tanítja,na meg az abc-t most kezdték el.Szerintetek ez normális dolog?Az én lányom 2 éves most múlt és én nem tanítom ilyenekre,mert szerintem ilyen korban ez még teljesen felesleges.A csaj állandóan dicsekszik,h az Ő gyereke milyen okos...már kivagyok Tőle.A véleményeteket szeretném kérni,h én csinálok valamit rosszul vagy Ő siet "kicsit"???

2012. nov. 9. 16:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem aminek nagyon sok értelme van, kis korban elkezdeni a nyelvtanítást - játékosan. A mi kicsink nagyon élvezi, amikor megmutatja a tárgyakat (adott nyelven kérdezzük, hogy hol van a szőnyeg), örömmel mutatja. Most már kb. 6-7 szót ki is mond idegen nyelven. Mi erre szánunk időt, energiát. Neki csak játék, de jól jön később. Most másfél éves.
2012. nov. 15. 12:12
 22/22 anonim ***** válasza:

az enyem decemberben less 3 de ket eves koratol 3 nyelven elszamol 20ig,minden szint felismer,abc nyomja 2 eves koratol,2 nyelven ert es beszel 3.-at most tanulja,stb...

es mindezt eroltetes nelkul ot erdeklik az ilyenek.mi cask foglalkozunk vele es odafigyelunk ra!

2012. nov. 19. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!