Dobd el a pelust Elmo film volt valamilyen hatásra a gyerekre tényleg segitett ledobni a pelust?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 08:30
1/8 anonim válasza:
Semmi,nem is érdekelte.
2 éves volt,egésznap kostlattam utána a bilivel úgy szokott rá.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ennek hatására vagy sem, de abban az időben, míg nézte a fiam ezt a mesét, bizony sokat ügyesedett szobatisztaság terén.
Ő maga mondogatta, hogy megy bilizni, mint Elmo, aztán kezet mos, mint Elmo, megtörli, mint Elmo...
Szóval valamelyest pozitív hatással volt az én fiamra.
3/8 anonim válasza:
Az én fiam nagyon sokszor megnézte, de semmi hatása nem volt. Meg a Bilikönyvnek sem.
4/8 anonim válasza:
Fiam is imádja/imádta, 20 hónaposan nappalra, 23 hónaposan éjjelre is szoba és ágytiszta. Hogy ennek hatására-e, azt nem tudom, de sokszor nézte, volt hogy egész nap ment (persze nem nézte folyamatosan). Utána sláger volt az Ébredj Elmoval, ott a fogmosást, öltözködést, alvást mutatja be, az is nagy kedvenc (meg most az Elmo megmenti a karácsonyt).
5/8 anonim válasza:
Hol lehet ezt letolteni? Esetleg privátban el tudná nekem kuldeni valaki a linket?
6/8 anonim válasza:
Az en lanyom kb 2 eves koraban kezdte nezni es nagyon sokat segitett. Probald ki, nem lehet altalanositani, hogy kinel mukodik es kinel nem.
7/8 A kérdező kommentje:
irtam priv
2012. nov. 9. 15:11
8/8 anonim válasza:
Az én lányom is akkor lett szobatiszta, mikor azt nézte :) Lehet, hogy csak véletlen egybeesés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!