Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mert csinalja ezt a fiam?...

Mert csinalja ezt a fiam? Kiskoraba vele aludtam, most mar lassan 3 eves lesz, es mar a parommal alszom, de moűinden ejjel felkell es ordit ertem.

Figyelt kérdés
de nem akarhogy ordit,hanem meg duhös is,mergesen attszalad hozzank,ejjel,es nekem esik,utöget es azt mondja,hogy elhagytam öt.szoval nemertem,meg ö merges,pedig en hiaba magyarazom neki,h ö nagyfiu,egyedul kell aludnia,nekem meg apaval.valahogy nem erti meg.mit tehetnek?hogy ertessem meg vele?nem aludhatok vele tovabb,barmennyire szeretnem is,mert szerettem vele aludni en is,de 3 het mulva megyek dolizni,sajnos muszakba,azaz ejszaka is,es mi lesz vele ha nem leszek itt ejjel?persze az apja itthon lesz ejjel.

2012. nov. 8. 21:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Meddig aludtatok együtt?
2012. nov. 8. 21:56
 2/4 A kérdező kommentje:
sokaig,hat olyan 2,5 eves korig most meg 3 honap mulva 3 eves,kb 2 honapja nem alszunk eggyutt,azota ez van.
2012. nov. 8. 21:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Mennyi ideje alszotok külön?

Nem megy egyik napról a másikra sajnos. Ha átjön, vidd vissza te, majd az apja. Később pedig csak az apja.

2012. nov. 8. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálkozom.... Egy évekig megszokott rendet borítottak most fel, bele telik jópár hónapba, mire megszokja.
2012. nov. 9. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!