Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért csinálja ez evéskor?

Miért csinálja ez evéskor?

Figyelt kérdés

12hónapos a lányom. Eddig szépen(tisztán) sikerült etetnem, sőt a kézzel való evés/csipegetés is szépen ment neki már nagyon régen. Néhány napja egyszerűen nem bírok vele, mindig venné ki a kezemből a kanalat, annak ellenére, hogy az ő kezében is mindig van egy(néha kettő), de egyszerűen mindig az kell neki, amelyik nálam van. Elveszi és rágcsálja és egy idő után eldobja. Sajnos nem tudok mit tenni vele, mert iszonyatos ordításban tör ki, ha nem hagyom neki, vagy ha az amúgy nála lévő kanalat esetleg cserében elkérném tőle(természetesen nem vagyok erőszakos, mindig szépen elmagyarázom neki, hogy okés odaadom ezt, de cserébe kérem a tiédet). Egyszerűen pokol az etetés. Első pár alkalommal azt hittem, hogy már magától akar kanalazni, de nem :(

A másik amiért el vagyok "keseredve" az az, hogy nem akar egyedül inni, ezt úgy értem, hogy nem hajlandó magának tartani a cumisüveget. A férjem mindig azt mondja, hogy kényelmes gyerek, szereti ha kiszolgálják :)

2012. okt. 19. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha elkéri a kanalat onnantól ne etesd akkor se ha üvölt, párszor éhen marad és leszokik erről talán egyedül is megpróbálja.
2012. okt. 19. 20:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem se szolgáld ki az igényeit túl sokáig, mert nagyon elszalad velük a ló. Egy kis ordítástól nem lesz semmi baj, fog még ordítani eleget, mert nem úgy van minden mert ő szeretné, erre készülj fel. Az én lányom is nagyon kényelmes cumisüveg tekintetben, én vettem annó az aventes üveghez kis feltétet, nem tudom a (nevét), két kis műanyag kar az oldalán és azt tudja fogni. Így kicsit szívesebben vette el tőlem.
2012. okt. 21. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!