Mit tegyek, hogy tovább aludjon?
Figyelt kérdés
3 éves fiam 5-kor felébred,aztán átkéreszkedik hozzánk.Nálunk elalszik olyan 6-ig és akkor kakaó.Onnantól kezdődik a nap.Mesét nézne,felébresztené a hugát(10hónapos)...!Én meg 5-től nem tudok visszaaludni,már nagyon fáradt vagyok.Próbáltuk később lerakni,ugyanez.Óraátállítástól van ez,addig elaludt 6-ig,kakaó,aztán még 7-ig alvás.2012. nov. 8. 13:21
1/6 anonim válasza:
este mikor fekszik le? nappal mennyit alszik?
2/6 anonim válasza:
te az ágyban reggelizteted a gyereket?
ha kiszállsz kakót csinálni miért nem az asztalnál adod neki?
ha 5-kor felkelt ne mehessen az ágyatokba ha nem megy az ágyába vissza akkor kezdödik a napotok.
3/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a kakaó a ludas?
Élénkítő hatása van+a cukor.
?
4/6 anonim válasza:
Nyugi,visszaáll ám,csak lassan.Az én fiaim is 7kor keltek,óraátállítás után 6kor.Na de már elkezdtek kicsit visszaállni,ma már 6:25kor volt ébresztő!:)Nagyon nem tudsz mit tenni ellene.De ha előre gondolkodsz,van ennek jó oldala is.Pl.mi most kezdtük az ovit,és határozottan pozitív az,hogy nem kell kelteni őket!Maguktól ébrednek és ez nagyon sokat számít!Úgyhogy ne aggódj,mire megszokod,ő majd visszaáll:)
5/6 gabszem válasza:
nálunk is korábban kel a lányka (9 hós), óraállítás óta van nálunk is, 6 körül kel, pedig eddig 8-ig is elaludt.
6/6 A kérdező kommentje:
Este 9-kor megy aludni.A kakaó nem a reggelije.Reggelizni9 körül szokott.Este is iszik kakaót,mielőtt lefekszik,szerintem nem a kakaótól van.Ha járna oviba örülnék én is a korai kelésnek,de sajnos nem vették fel.(Sopron)
2012. nov. 8. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!