Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam rá arra...

Hogyan szoktassam rá arra 16hos. Babámat hogy egyedül aludjon el a kiságyában? Ölben elalszik s alszik tovább ha letettem.

Figyelt kérdés
Probáltam hagyni sirni,de nem birtam hallgatni az orditását.Nem ártok e azzal a kis lelkének ha minden nap hagyom bömbölni a kiságyba? vagy vegyek sima ágyat neki?(még a rácsosban alszik,s lehet hogy a rácsok miatt érzi rosszul magát?)
2009. máj. 30. 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

nekem első nap 1,5 órát sírt. de a 3 napon már csak 15 percet. egy hónap után már egy hang nélkül elalszik. most 19 hónapos.

Nehéz volt , de most egyedül elalszik.

együtt leengedjük a redőnyt, majd adok egy puszi, és mondom neki jó éjszakát.

és így alszik 2-3 órákat.napközben.

Amugy eddig babakocsiba aludt 1 óra hosszákat csak.

2009. máj. 30. 14:39
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Nekem is ugyanígy volt, mint az első válaszolónak. Tehát szerintem meg kell erősíteni magad és hagyni kell sírni, mert már okos és hamar megtanulja, hogy hogy kell elaludni egyedül! Mi még a sírásnál tartunk, de napról napra rövidebb, már nem is sírás csak kiabálás!

Légy erős!!!!

2009. máj. 30. 16:22
 3/5 anonim ***** válasza:
71%
Jézusom!!! Ezzel csak a kapcsolatotokat rotjátok el a gyerekkel a kényelem miatt. Reményvesztett és csalódott lesz, persze, hogy egy idő után nem sír, hisz felesleges. Azért született gyermeketek, hogy sírjon magában? Nem, Ő szeretetre és türelemre tanít. Ez egy szolgálat, teli alázattal. Éri épp elég csalódás az életben...
2009. máj. 31. 07:37
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Én most szoktattam be a kiságyába mert velünk aludt mióta külön szobába költöztünk. (1 éves) A menet mindig az volt, hogy ölbe megitta a tápszert majd utána be az ágyba. Első alkalommal én voltam túl kába és ő erős és másfél óra bőgés után betettem az ágyunkba. De másnap már frissebb voltam. Akkor 2 órát bőgöt rákövetkező nap fél órát, harmadik nap csak egy könyyörgő vinnyogás volt. Egy a lényeg, hogy maradj mellette míg el nem alszik. Azóta nálunk az esti rutin fürdés után Ölbe evés, be az ágyikóba, egy 10-15 perces mese halk hangon ha még addig nem aludt el egy picit éneklek neki altatókat utána már csak símógatom, végül azt is abbahagyom. HA becsukta a szemét és nem mocorog még 10 percet még várok, hogy biztosan alszik és nem ébred fel az én mocorgásomra és akkor kimegyek szobából. A poén az, hogyha álmomból ébretsz éjjel kettőkor akkor jön velem az ágyba, mert nem bírok ébren lenni mellete. Ő már nem eszik éjjel.
2009. máj. 31. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem egyszerűbb, úgy kezdeni, hogy amikor látod hogy a kezedben már bóbiskol(de még nem alszik)leteszed az ágyába és simogasd a hátát, az nagyon megnyugtató tud lenni a számukra, az én fiam is így szokott elaludni, utána nyugodtan hagy magára egy kicsit és csak akkor menj vissza hozzá ha nagyon sír, kis nyüszire még ne ugorj ha fáradt elalszik meglátod.
2009. jún. 1. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!