Alvás "gondok"? jó ez így, vagy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 éves a lányom.
Reggel 8 körül ébred, fél12kor ebédel, és már dörzsöli is aszemét, hogy álmos, lefekszik,de pár napja nem alszik el,csak egy óra után. Nem jön ki a szobábaól,s zépen fekszik, beszélget a plüss állataival. ! előtt ébred kicsivel.
Jó ez így,vagy toljak kicsit az ebéden?? CSak ettől meg félek,mert azért 4 után már nem nagyon kellene aludnia.
Este fél9kor kidől,mint egy kis álommanó.
2012. nov. 5. 13:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem jó. Ha magától felébred 4 körül, akkor valószínűleg ennyi alvásra van szüksége. Az meg, hogy elpihenget magában, nagyon szuper!
A lányommal ilyesmi idős korában hatalmas harcokat vívtunk az elalvásért, pár hónap alatt belefáradtam, és ráhagytam. Ő az oviban is nagyon ritkán aludt, egyszerűen nem igényelte.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok: persze a pihenés kötelező volt, csak az alvás nem. :-) Nálatok ez nem gond, úgyhogy én hagynám így.
3/3 anonim válasza:
2 éves a fiam, eddig percre pontosan ment a felkelés délutáni alvás, de mostanában kitolta a déli elalvást 1 és 2 óra közé. Először zavart mindkettőnket, de mostanra beállt az új rend. Persze idővel ezt a 2 órás délutáni alvást is elhagyja majd, az ismerőseim 3, 4 éves gyerekei nem is alszanak délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!