Mivel válthatnám ki az anyatejet?
Figyelt kérdés
Kislányom 14 hós.Szeretném leszoktatni a szopiról(nyomós okom van rá,most nem részletezném).De sem a tehéntejet,sem a Milupa Juniort,sem a tápszert nem fogadja el.Illetve a Milupából max 1 dl-t megiszik.Eddig legalább a tejpépet megette,de most már abból is csak pár kanállal.A tejbegríz sem kell neki.Joghurtot,túrókrémet,sajtot szereti.Ezekkel is ki lehet váltani a tejes étkezést?Amúgy mindent eszik már,csak a napi két tejes étkezést nem tudom,hogy oldjam meg.2009. aug. 11. 21:35
1/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit hogy ezzel mit lehet csinálni, hiszen nem biztos hogy kéne mást kapnia neki mint anyatej ennyi idős korban, ammugy megy van tejfejő gép is ha az egyszerűbb lenne.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyire sürgős abbahagynod a szoptatást, de nekem a fiam kb 3 hét alatt szerette meg a tehéntejet.
12 hósan kezdtük és akkor csak 1-2 korty/nap, vagy még annyit sem akart, most meg 13 hós múlt és naponta 2 pohárral iszik. Nem cumisüveggel, és másik fajta tejet nem próbálgattam. Mindig csak ugyanazt. Egyszer majd csak megszokja.
3/4 anonim válasza:
Ekkora gyereknek miért kéne anyatej????
Jó az enyém is szopizik este, de már mindent ehet...
Akkor meg? Nem értelek kedves első.
4/4 anonim válasza:
Én kecsketejet adok neki. De próbáld ki a rizstejet esetleg. Meg ennek a napi 2 tejes étkezéstn em kell olyan szigoróan betartani, ha eszik más tejterméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!