Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislányomat 1 valamire...

4 éves kislányomat 1 valamire szeretném járatni, mi legyen az?

Figyelt kérdés
Mindent szeret. Táncolni, énekelni, rajzolni, stb. Kezdjünk el járni lovagolni, úszni, esetleg táncra? Úszni? 1 valamit szeretnék beiktatni a kis életébe, nem elárasztani feladatokkal, de nem tudom, hogy mit és hol lehet csinálni? Hogy kezdjem el?
2012. nov. 2. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát ami nektek legközelebb van, legjobban kijön árban és ahova más anyukák is hordják az ismeröseidtöl hogy te is jól érezd magadat.

Mi 1 éves lányommal kezdtünk el járni tornázni 3 év alatti tornára, és énekelni. ezt ovi mellett is fogjuk majd folytatni.

nyugodtan nézd a te érdekeidet is neked is jót tesz hogy amíg vársz a gyerekre, vagy ott vagy vele addig jó környezetben legyél és a gyerek is élvezze.

2012. nov. 2. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha mindent szeret, akkor szerintem énekkarba vagy zenét tanulni menjen, mert a zenei nevelés nagyon hasznos és ott meglesz a közös alkotás élménye. Énekkarban, zenekarban együtt a társaival fognak létrehozni olyan dolgokat, amire büszke lehet, előadhatja és hasznos is, fellépésekre járnak majd stb. De ugyanolyan jó a néptánc, mert ott mozog is. Jó a többi sport is, ha ő azt akarja, de óvnám a versengéstől és a teljesítési kényszertől. De te ismered, vagy beszéld meg vele, viszont túlterhelni tényleg nem szabad! Sok sikert! :)
2012. nov. 2. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Én ezek közül az úszást választanám, sőt azt is választottuk :) De a tánc és a lovaglás sem rossz, lényeg, hogy kicsi korától szeressen sportolni :) Szerintem a zenéléssel ráértek iskolás koráig, arra fejlődik még :)
2012. nov. 2. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok a 4 éves lányommal. Ő most kezdte az ovit és van néptáncoktatás. Ott van helyben, ráadásul sok csoporttársával együtt járnak. Nagyon oda van érte. Így "tanulja" a zenét, de mozog is bőven, szóval 2in1.

Imád "úszni" az otthoni óriási medencében (gyorsmedence, 90 cm mélységgel:)). Az úszással várunk, már csak azért is, mert falun lakunk, és bár a város 4 km-re van, de kocsink csak egy, apa összevissza dolgozik, én meg nem buszozok az 5 hónapos húgával. Elméletileg jövőre úgyis viszi az ovi.

2012. nov. 2. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én 4 évesem táncolni jár (klasszikus balett).

Heti egy alkalom, 50 perc, ennyi bőven elég.

Itt a környéken van sok lehetőség, de a legtöbb heti 2-szer van, vagy nem szimpi a tanár, vagy túl drága, vagy időben nem jó.

Ez nekünk tökéletes árban is, időben is, mennyiségre is, a tanárnő pedig egy istennő :)

2012. nov. 2. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!