4 éves kislányomat 1 valamire szeretném járatni, mi legyen az?
Hát ami nektek legközelebb van, legjobban kijön árban és ahova más anyukák is hordják az ismeröseidtöl hogy te is jól érezd magadat.
Mi 1 éves lányommal kezdtünk el járni tornázni 3 év alatti tornára, és énekelni. ezt ovi mellett is fogjuk majd folytatni.
nyugodtan nézd a te érdekeidet is neked is jót tesz hogy amíg vársz a gyerekre, vagy ott vagy vele addig jó környezetben legyél és a gyerek is élvezze.
Én is pont így vagyok a 4 éves lányommal. Ő most kezdte az ovit és van néptáncoktatás. Ott van helyben, ráadásul sok csoporttársával együtt járnak. Nagyon oda van érte. Így "tanulja" a zenét, de mozog is bőven, szóval 2in1.
Imád "úszni" az otthoni óriási medencében (gyorsmedence, 90 cm mélységgel:)). Az úszással várunk, már csak azért is, mert falun lakunk, és bár a város 4 km-re van, de kocsink csak egy, apa összevissza dolgozik, én meg nem buszozok az 5 hónapos húgával. Elméletileg jövőre úgyis viszi az ovi.
Én 4 évesem táncolni jár (klasszikus balett).
Heti egy alkalom, 50 perc, ennyi bőven elég.
Itt a környéken van sok lehetőség, de a legtöbb heti 2-szer van, vagy nem szimpi a tanár, vagy túl drága, vagy időben nem jó.
Ez nekünk tökéletes árban is, időben is, mennyiségre is, a tanárnő pedig egy istennő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!