Melyik kesztyűt vennéd meg ezek közül egy 1,5 évesnek?
Illetve melyik lenne ilyen korban a legjobb?
A) egybeálló
B) 1 ujj szabad, 4 pedig egybe
C) mindegyik ujja külön van
Vettem még tavaly télen a lányomnak, de akkor nem használtuk, mert nem kellett. Ilyen kínairól beszélünk, 5 ujjas és még van egy 1 ujj szabad, 4 egybe ujjas kesztyűnk is.
Az ahelyzet, hogy az ilyen plüssös, ami tök cuki, csak a gyerek keze/ujjai csúsznak ki belőle. Nem is érti mi az rajta, nekem rosszabb így fognom a kezét.
Tudom, hogy neki amúgy az 5 ujjas lenne a legjobb fogásilag, de egyszerűen én nem tudom kesztyűben megfogni a kezét sehogy sem.
Kesztyűben nem igen tudod megfogni a kezét sehogy sem. Esetleg, ha vékony, 5 ujjas kötött van rajta.
De!
- Az öt ujjasnál megbolondulsz, mire ráadod, mire a picurja ujjak betalálnak a helyükre. És levenni is kínlódás, ha ránedvesedik a kezére.
Ha kötött, hamar átázik, beletenyerel egy pocsolyába vagy megfogja a havat, már vehetitek is le.
Orkán öt ujjas szerintem még nincs ilyen pici korban, nem is találnád bele az ujjait.
- 2 ujjas kötöttben (vagy plüss) könnyebb kézen fogni, de hamar átázik ez is.
- legjobb az orkán két ujjas. Igaz, nehét kézen fogni, és ő sem tud túl jól fogni benne, de legalább nem ázik át, ha esőben, hóban játszik.
Arra figyelj, hogy legyen még egy kötött nádli a végén, mert erre ráhúzhatod a pulóver ujját, és így már nem csúszik le könnyen a kezéről, és nem megy be a hideg sem.
Én is ezt venném meg:
azért ezek jó drágák egy kesztyűért--
oké meleg, de ezek a kis lurkók hamar lecibálják magukról és ha nem figyelsz akkor máris elhagyta legalább az egyiket és akkor oda 3000 forint..
tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!