Miért nem találok kicsi méretű (1.5 évesnek) 5 ujjas kesztyűt?
Figyelt kérdés
Teszveszen is ami van vagy mind egyujjas, vagy 3-4-5 évesekre való. :(
Hát, nem jobb egy 5 ujjas kesztyű?? Sokkal könnyebb vele fogni.
2010. okt. 4. 12:00
1/6 anonim válasza:
Tényleg jobb, ha rá tudod adni. Mi örököltünk egyet, az nem tudom honnan van, de imádta a lányom. Amúgy a kínaiban szokott lenni, de lehet még nem érkeztek meg a téli cuccok.
2/6 anonim válasza:
fogni könnyebb vele, de ráadni sokkal nehezebb
3/6 anonim válasza:
Szerintem is kínaiban nézd meg,én is ott láttam.Üdv!
4/6 anonim válasza:
3 hete volt a Tesco-ban 2 pár 500 Ft. De a kinaiban is lehet kapni. Nehezebb ráadni, de fogni könnyebb bene. Mi tavaly már ilyet vettünk 1 éveseknek.
5/6 anonim válasza:
Én is 5 ujjas kesztyűt adok a lányomra másfél éves kora óta, mert egyszerűen utálja az egyujjast.
Én kínaiban szoktam venni, és érdemes megnézni pl. piaci zokni és fehérnemű árusoknál is, mert már vettem ilyen helyen is. De kínaiban tuti, hogy fogsz kapni!!!
6/6 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok. Találtál azóta kesztyűt?
Épp tegnap voltunk vásárolni, a Brendonba és minden kinaiba megérkezett a téli cucc édi kis kesztyűk vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!