Bölcsis gyerekek Anyukái! A munkahelyetek, hogy kezeli, hogy állandóan beteg a gyereketek, és táppénzre kell menni Vele? Nem féltek, hogy elbocsájtanak?
Szörnyű!! Fogalmam sincs, hogy fogok munkahelyet találni.. tuti, hogy sokszor azért nem hívnak be még próba napra se, mert kiderül, hogy van egy gyerekem..
Kedves Utolsó! Ez a nagy különbség Magyarország, és más országok között.. :(
Durva! Úgy látszik Nekünk éhen kell halni, mert van gyerekünk..
Nálunk is dolgoznak a nagyszülők, plusz még messze is vannak, Ők Pesten, Mi 30km-re Tőlük. Férjem egyáltalán nem tud vigyázni a gyerekre, mert ha eljön táppénzre, akkor nem kapja meg a havi jutalmat, vagy csak egy részét. Ez legalább 50.000Ft mínusz. :(
Nekem óriási mázlim van, mert nincs gond a betegállományból (kopp-kopp-kopp).
Persze én sem élek vissza a helyzettel és a párommal felváltva megyünk táppénzre a gyerekekkel. Ja és nem is olyan gyakori a dolog, kb. havi 1x.
Nyáron volt egy hasmenése a kicsinek és azóta most okt. 31-én lett először beteg, de hétfőn már megy is oviba, így csak 1 napot voltam tp-en vele (hála a hosszú hétvégének) :)
Az tény, hogy olyan melóm van, hogy fizikailag nem kell azonnal pótolni a helyemet és mivel van céges telefonom és laptopom is, így szoktam itthonról is dolgozni. Talán ennek és a nem túl gyakori alkalmaknak is köszönhető, hogy jól tolerálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!