Anyukák, a fiú babák/gyerekek tényleg macerásabbak?
Kislányom született elöször és most a kisfiam, számomra ég és föld a különbség pedig ugyanonnan jöttel :) akkor gondolom a nemük a magyarázat.
Kislányom normál méretű baba volt és most kicsi és vékony, mindíg nyugodtan cicizett és aludt, mindent lehetett vele csinálni, türelmes volt nem nagyon sírt.
A fiam már születésekor szétszedett a nagy súlyával és azóta is oriás léptekben nő, minden szoptatás egy dulakodás, már most 4 hónaposan tépi cibálja a mellem pedig jön belőle bőven, rengeteget sír, hisztizik ha nem reagálok elég gyorsan minden öltözködés egy dulakodás annyira útálja hogy mindenét megfeszíti ha épp olyan történik amit szeret akkor meg kacag és úgy sikongat hogy szétmegy a fülünk szó szerint be kell fogjuk... mi lesz így?
szerintem ez habitus kérdése, nem azé, hogy milyen nemű:)
nem kell arra fogni.
nekem a fiam angyal sok mindenben, sok mindenben meg a lányom az
Ha így is lenne mi vagyunk az üdítő kivétel!:)
Egy gyerekem van aki kislány,és kb olyan mint a te fiad ha nem rosszabb!
Óriásbabának született(4950g 58cm),most 2,5évesen 110cm 20-22kg. Az első életévét végig ordította,3féle orvosnál voltunk vele. Persze nem találtak semmit.....
Most is örökmozgó,akaratos,nyughatatlan,nagyon erős jellem!:-)
Én megerősíthetem ezt a megfigyelést;szinte ugyanez a helyzet nálunk us.
Lányom egy igazi kiegyensúlyozott nyugodt kis édibaba,a fiam mindennek az ellenkezoje.ja és lassan egy éves,de születése óta mindig ordít valamiért.:-((
De ez nem szentírás,bár elég jellemző
Nekem 1 lányom és 1 fiam van, szinte teljesen egyforma a természetük, egyáltalán nem macerásabb a fiam, mint a lányom :)
A barátnőmnek 2 fiú után született a lánya, kb 1 éves lehetett a csajszi, mikor mondta barátnőm, hogy ha ő az első, akkor tuti, nem lett volna több gyereke. :))
Szóval nem valószínű, hogy a nemtől függ, inkább a habitustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!