Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, a fiú babák/gyerekek...

Anyukák, a fiú babák/gyerekek tényleg macerásabbak?

Figyelt kérdés

Kislányom született elöször és most a kisfiam, számomra ég és föld a különbség pedig ugyanonnan jöttel :) akkor gondolom a nemük a magyarázat.

Kislányom normál méretű baba volt és most kicsi és vékony, mindíg nyugodtan cicizett és aludt, mindent lehetett vele csinálni, türelmes volt nem nagyon sírt.

A fiam már születésekor szétszedett a nagy súlyával és azóta is oriás léptekben nő, minden szoptatás egy dulakodás, már most 4 hónaposan tépi cibálja a mellem pedig jön belőle bőven, rengeteget sír, hisztizik ha nem reagálok elég gyorsan minden öltözködés egy dulakodás annyira útálja hogy mindenét megfeszíti ha épp olyan történik amit szeret akkor meg kacag és úgy sikongat hogy szétmegy a fülünk szó szerint be kell fogjuk... mi lesz így?

2012. okt. 30. 14:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szerintem ez habitus kérdése, nem azé, hogy milyen nemű:)

nem kell arra fogni.

nekem a fiam angyal sok mindenben, sok mindenben meg a lányom az

2012. okt. 30. 14:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a nemük miatt lenne ez, inkább a természetük más.
2012. okt. 30. 15:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez nem függ össze azzal hogy fiú! :D Két kisfiú anyukája vagyok és egyáltalán nem macerásabbak :) egy átlagos baba "macerájától"!Mindkettő nyugis,nem sírós baba volt :D Egyszerűen más típus.És neked fárasztóbb,ha az elsőd pedig extra nyugis volt.
2012. okt. 30. 15:28
 4/11 anonim ***** válasza:
1 lányom, 3 fiam van. A lányom volt a legmacerásabb (oroszlán), fiaimmal semmi gond nem volt (mindhárom bak).
2012. okt. 30. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha így is lenne mi vagyunk az üdítő kivétel!:)

Egy gyerekem van aki kislány,és kb olyan mint a te fiad ha nem rosszabb!

Óriásbabának született(4950g 58cm),most 2,5évesen 110cm 20-22kg. Az első életévét végig ordította,3féle orvosnál voltunk vele. Persze nem találtak semmit.....

Most is örökmozgó,akaratos,nyughatatlan,nagyon erős jellem!:-)

2012. okt. 30. 17:57
 6/11 anonim ***** válasza:
2 fiam és 2 lányom van, szerintem is habitus kérdése, nem attól függ, hogy fiú vagy lány!
2012. okt. 30. 20:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Én megerősíthetem ezt a megfigyelést;szinte ugyanez a helyzet nálunk us.

Lányom egy igazi kiegyensúlyozott nyugodt kis édibaba,a fiam mindennek az ellenkezoje.ja és lassan egy éves,de születése óta mindig ordít valamiért.:-((

De ez nem szentírás,bár elég jellemző

2012. okt. 30. 21:02
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem 1 lányom és 1 fiam van, szinte teljesen egyforma a természetük, egyáltalán nem macerásabb a fiam, mint a lányom :)

A barátnőmnek 2 fiú után született a lánya, kb 1 éves lehetett a csajszi, mikor mondta barátnőm, hogy ha ő az első, akkor tuti, nem lett volna több gyereke. :))

Szóval nem valószínű, hogy a nemtől függ, inkább a habitustól.

2012. okt. 30. 22:21
 9/11 anonim ***** válasza:
Ennek a nemükhöz semmi köze.
2012. okt. 30. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem "csak" egy 23 hós lányom van, aki ég rosszabb, mint a fiad :) Nálunk egy ideig szép és jó volt minden. Pl. végigaludta az éjszakákat néhány hetes korától kezdve, még hasfájós időszakban is. ( irigyeltek is miatta.) Oltáskor sem nagyon sírt. Persze megváltozott. :) Aztán állandóan üvöltött, ha éhes volt, egy pillanatot nem tudott várni, állandóan belevörösödött, belelilult a sírásba, nem vett levegőt ( emiat már mentőt is kellett hívni hozzá). Nem lehet öltöztetni, etetni, orrot szivatni, fürdetni, körmöt vágni, stb. Pedig régen mindig hagyta, sokszor még tetszett is neki. Ez inkább a természetével függ össze :) Ismerek olyan, lányommal egyidős fiúkat, lányt. pl. a fiú a mai napig nyugton elül órákat a babakocsiban, pedig előbb ment, mint a lányom. Vagy egy ikerpárt, tö nyugton vannak, nem hisztisek, stb. Az én lányom meg.. :)
2012. nov. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!