Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a jó férj és apa ismérve?...

Mi a jó férj és apa ismérve? Milyen legyen? Mennyit vársz el tőle hogy segítsen a gyerek nevelésbe?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 14:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Figyelte valaki a kérdező hozzászólását?Most nem köszönöd,vagy köszönöd az első válaszadó hozzászólását?Ő csak leírta,hogy az ő férje kimos, kitereget,porszívózik,ha kell,ami szerintem is egy alap dolog,amit egy férfitől is el lehet várni,de sajnos sok olyan férfit ismerek a környezetembe,aki nemhogy segítene,de egy szelet kenyeret nem vesz ki magának a szekrényből,ki kell szolgálni,mert ő dolgozik.Hálistennek az én férjem is olyan,hogy ha kell kiporszívózik,takarít,segít a gyereknevelésbe.Ikreink vannak.Mikor kicsik voltak,ő is kelt velem éjszaka hozzájuk,segít a fürdetésnél,tisztába teszi őket.Szerintem a jó férj,és jó apa olyan,aki a családjának él,és nem a haveroknak a kocsmába,mert sajnos ilyen is sok van.
2012. okt. 30. 15:42
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem az első hozzászóló előtt vki beszólt, amit már töröltek is.
2012. okt. 30. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen, volt egy ide nem illő beírás előttem, azt törölték.

3. válaszoló vagyok talán.

2012. okt. 30. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja értem,akkor bocsánatot kérek a kérdezőtől.
2012. okt. 30. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:

Az én férjem segít nekem takarításban - porszívózik, de ha kell, az egész lakást kitakarítja, és én nem szólok érte, ha sokmindent kihagy, amit én nem szoktam. Bevásárolni vagy közösen járunk, vagy ő megy - az utóbbival jobban járunk, mert nem vesz meg olyat, amit nem írok fel. :)

Szeret(ne) főzni - majd ha megszülök, az első pár hétben hagyom neki, még az enyém a konyha, bár néha előfordul, hogy együtt főzünk. Mosogatásban is segít, főleg, ha látja, hogy nagyon nehezen bírom a kis pocakmanót.

Mindent megbeszélünk és együtt fantáziálunk bármilyen téren. Nagyon jó férj, nagyon szeretem és nagyon hálás vagyok neki.

A szívén kívül a jobb fülcimpáját már a kislányunknak adta - így csak jó apucija lesz. :) De viccet félretéve, mivel öccsét is pelenkázta, fürdette, így várja a baba körüli teendőket. El nem várok tőle semmit, de biztos vagyok benne, hogy jó apuka lesz. Mivel mindent megbeszélhetünk, így azt már letisztáztuk, hogy kb. milyen picilányt szeretnénk nevelni, hogy mit engedünk meg neki kamaszként és mit nem, és hogy a picilány előtt sose mondunk egymásnak ellent.

2012. okt. 30. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:
Az első ismérve, hoyg keresssen annyit, hoyg mindent megtudjunk venni ami csak kell, másrészt szeressen minket, amikor ideje van a gyerekkel legyen, ha a gyerek alszik akkor pedig velem. Ha van ideje segít a héztartésban, de ezt nem várom el, hiszen én itthon ülök egésznap a 1,5 éves gyerekkel így bőven van időm midnenre.
2012. okt. 30. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!