Mi a jó férj és apa ismérve? Milyen legyen? Mennyit vársz el tőle hogy segítsen a gyerek nevelésbe?
Igen, volt egy ide nem illő beírás előttem, azt törölték.
3. válaszoló vagyok talán.
Az én férjem segít nekem takarításban - porszívózik, de ha kell, az egész lakást kitakarítja, és én nem szólok érte, ha sokmindent kihagy, amit én nem szoktam. Bevásárolni vagy közösen járunk, vagy ő megy - az utóbbival jobban járunk, mert nem vesz meg olyat, amit nem írok fel. :)
Szeret(ne) főzni - majd ha megszülök, az első pár hétben hagyom neki, még az enyém a konyha, bár néha előfordul, hogy együtt főzünk. Mosogatásban is segít, főleg, ha látja, hogy nagyon nehezen bírom a kis pocakmanót.
Mindent megbeszélünk és együtt fantáziálunk bármilyen téren. Nagyon jó férj, nagyon szeretem és nagyon hálás vagyok neki.
A szívén kívül a jobb fülcimpáját már a kislányunknak adta - így csak jó apucija lesz. :) De viccet félretéve, mivel öccsét is pelenkázta, fürdette, így várja a baba körüli teendőket. El nem várok tőle semmit, de biztos vagyok benne, hogy jó apuka lesz. Mivel mindent megbeszélhetünk, így azt már letisztáztuk, hogy kb. milyen picilányt szeretnénk nevelni, hogy mit engedünk meg neki kamaszként és mit nem, és hogy a picilány előtt sose mondunk egymásnak ellent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!