Hol vehetnék 23-24 méretben olyan gumicsizmát, amit felül össze lehet húzni (hogy ott se folyjon bele a víz)?
Figyelt kérdés
azt hittem bárhol kapok ilyet,de csak más gyerekeken látok..
kerestem már Tescoban,Auchanban,Deichmannban,Humanicban...
Ha valaki látott ilyet kérem írja meg! Köszi
2012. okt. 29. 11:03
2/7 anonim válasza:
én deichmannban vettem,3 ezer volt.nem sok fajta volt.nálunk van kenguru gold bababolt,ott is van.én is ilyen összehúzóst akartam
a brendonban is van,de elég drága
egyébként a jófogáson vagy apródon,már nem is tudom melyiken én láttam ekkora méretben nagyon jókat jó áron.én is végignéztem mindenhol,de 4-5 ezret nem akartam érte kiadni.a deichmannban végül egy csini delfineset sikerült venni,de ez volt az egyetlen a méretében
3/7 anonim válasza:
A Playshoes csizmák ilyenek, az előző hozzászóló linkelt be jópárat.
Ha pesti vagy, a Mária bababoltban is érdemes megnézni (a Nyugati közelében): [link]
4/7 anonim válasza:
Én a Pólusban a Wink cipőboltban láttam több félét, gondolom másik Winkben is kapható.
5/7 anonim válasza:
Én a Deichmannban vettem a fiamnak, szeptemberben, 25-ös méretben, nem volt túl nagy választék. 2-3 fajta volt, és abból csak az egyikből volt a méretében, de az jó választásnak bizonyult.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,megnézem akkor ezeken a helyeken,bár az időt elnézve lehet hogy bonyolódik a helyzet, és béleltet kell vennem:)
2012. okt. 29. 14:41
7/7 anonim válasza:
második vagyok. a kenguru goldban volt kivehető béléses fajta.csak nem volt a fiam méretében,én azért nem olyat vettem.szerintem hívj fel 1-2 közeli bababoltot,telefonon megmondják,hogy van -e,így megspórolod az utat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!