Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti felültök/ felmásztok vmire...

Ti felültök/ felmásztok vmire a játszótéren?

Figyelt kérdés
Persze, ha sok a gyerek, akkor nem, de ha csak mi vagyunk én nem tudok ellenállni, kitör belőlem a gyerek. Ráülök a hintára, ugrálok a kishajón a fiammal, most tanult meg felmenni a mászókára, de nem tud még végigmenni rajta egyedül, úgyhogy mennem kell vele és fogom, a végén meg csúszunk egyet.De úgy félek, hogy vmit tönkre teszek. Nagyjából szerintetek hány kilóra vannak kalibrálva ezek az eu-s játszóterek? Más játszóteren láttam már nagymamát is hintában, jó ő tényleg nem hintázott, csak ült benne, nem olyan kövér, de nem is pehelysúlyú. Meg van egy-két 13-14 éves gyerek is itt, akik vannak akkorák, mint én.

2012. márc. 14. 21:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Naná :D együtt szaladgálok a kislányommal,csúszdázunk,hintázunk...Egy az egybe olyan lehetek,mint egy kamasz:)
2012. márc. 14. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

:)) De aranyos vagy! :)

Mi most várjuk az elsőt, de a férjem anno, még az együttjárós korszakunkban egy ismerős kislánnyal a telezsúfolt hiperszuper játszótéren mindent kipróbált a kiscsajjal, amíg rá nem szólt egy parkőr, hogy hagyja abba. Szegény, a hétköznapokban komoly orvos, és kiszabadult, tök boldogan meg önfeledten játszottak, sose felejtem el az arcán a csalódottságot, mikor le kellett szállni a körforgóról. :)) Remélem, ha meglesz a kislányunk, akkor is rá fog ülni, és szerintem én is kipróbálom! :)))

31 hetes kismama

2012. márc. 14. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Jogosan félhetsz. Nálunk a Közterület Felügyelők a 14 éveseket elzavarják a játszótérről,azokat a felnőtteket,akik az eszközökre állnak-ülnek,szabálysértési bírsággal sújtják.
2012. márc. 14. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy azért nem vagyok egyedül.

3-dik!: Jaj, ezért még büntethetnek is? Bár mi egy kis faluban élünk, itt max a polgármester szólhat be, vagy egy másik szülő.

2012. márc. 14. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:

nem biztos, hogy jó példa vagyok a 48 kilómmal :D de simán kibír 48+15+ruhák kilót a hinta :DDD ugyanis mi úgy hintázunk a fiammal, hogy beleülök, ő az ölembe... :)

férjem már jobb teszt, ő a csúszdát vállalja be, együtt csúsznak a fiammal, ketten 100 kilók :D

futni is gyorsan tudunk úgyhogy a bírságtól se félünk :P

viccet félretéve, biztos, hogy úgy tervezik, hogy a szülők is felülnek/felmásznak/lecsúsznak :)

2012. márc. 15. 00:31
 6/8 anonim ***** válasza:

En igen, ha nincs igazan rajtunk kivul mas. Gyerekektol nem foglalom el az eszkozoket.

Ket fiam van, Oket szoktam levinni, ha jon velunk a ferjem is (es nem csak nekem kell egyedul figyelni a ket gyerekre), akkor szoktam hintazni, csuszdazni a sracokkal egyutt.

En nem felek attol, hogy barmit tonkreteszek, kb tinisulyban vagyok.

2012. márc. 15. 08:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha nincsenek sokan, akkor én is felmegyek mindenre :D

Sőt, hozzánk épült egy olyan hiper-szuper játszótér, hogy az valami hihetetlen, amikor én gyerek voltam, még nem voltak ilyenek, de ott mindig nagyon sokan vannak, nem akarom a gyerekeket kitúrni, meg azért na, akkor én se eszetlenkednék annyira, de mondtam két barátnőmnek, hogy egyszer menjünk már ki késő este és próbáljunk ki mindet :D

Szerintem ezek a játékok simán elbírnak egy normál súlyú felnőttet, főleg, hogy sok játék úgy van kitalálva, hogy több gyerek is tudja egyszerre használni.

2012. márc. 15. 11:32
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem, hogy mi jogon szólnak rá a kamaszokra meg a felnőttekre, ha nem arról van szó, hogy miattuk a kicsik nem tudják használni a játékokat. Én sehol nem láttam kiírva, hogy hány éves korig szabad játszani. Egy nagyobb gyerek (kamasz), vagy egy felnőtt miért nem játszhat? Én büszkén vállalom, hogy felnőtt létemre is szeretek játszani, és tényleg, amikor gyerek voltam, még nem voltak ilyen jó játszóterek, hát én miért ne próbálhatnám ki?
2012. márc. 15. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!