Ti felültök/ felmásztok vmire a játszótéren?
:)) De aranyos vagy! :)
Mi most várjuk az elsőt, de a férjem anno, még az együttjárós korszakunkban egy ismerős kislánnyal a telezsúfolt hiperszuper játszótéren mindent kipróbált a kiscsajjal, amíg rá nem szólt egy parkőr, hogy hagyja abba. Szegény, a hétköznapokban komoly orvos, és kiszabadult, tök boldogan meg önfeledten játszottak, sose felejtem el az arcán a csalódottságot, mikor le kellett szállni a körforgóról. :)) Remélem, ha meglesz a kislányunk, akkor is rá fog ülni, és szerintem én is kipróbálom! :)))
31 hetes kismama
Örülök, hogy azért nem vagyok egyedül.
3-dik!: Jaj, ezért még büntethetnek is? Bár mi egy kis faluban élünk, itt max a polgármester szólhat be, vagy egy másik szülő.
nem biztos, hogy jó példa vagyok a 48 kilómmal :D de simán kibír 48+15+ruhák kilót a hinta :DDD ugyanis mi úgy hintázunk a fiammal, hogy beleülök, ő az ölembe... :)
férjem már jobb teszt, ő a csúszdát vállalja be, együtt csúsznak a fiammal, ketten 100 kilók :D
futni is gyorsan tudunk úgyhogy a bírságtól se félünk :P
viccet félretéve, biztos, hogy úgy tervezik, hogy a szülők is felülnek/felmásznak/lecsúsznak :)
En igen, ha nincs igazan rajtunk kivul mas. Gyerekektol nem foglalom el az eszkozoket.
Ket fiam van, Oket szoktam levinni, ha jon velunk a ferjem is (es nem csak nekem kell egyedul figyelni a ket gyerekre), akkor szoktam hintazni, csuszdazni a sracokkal egyutt.
En nem felek attol, hogy barmit tonkreteszek, kb tinisulyban vagyok.
Ha nincsenek sokan, akkor én is felmegyek mindenre :D
Sőt, hozzánk épült egy olyan hiper-szuper játszótér, hogy az valami hihetetlen, amikor én gyerek voltam, még nem voltak ilyenek, de ott mindig nagyon sokan vannak, nem akarom a gyerekeket kitúrni, meg azért na, akkor én se eszetlenkednék annyira, de mondtam két barátnőmnek, hogy egyszer menjünk már ki késő este és próbáljunk ki mindet :D
Szerintem ezek a játékok simán elbírnak egy normál súlyú felnőttet, főleg, hogy sok játék úgy van kitalálva, hogy több gyerek is tudja egyszerre használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!