Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Igy is megfázhatott?

Igy is megfázhatott?

Figyelt kérdés

2 éves lányomra mindent adtam csak kesztyűt nem...elfelejtettem kb 5-10 fok van kint

meleg bélelt bakancs, két nadrág, meleg kabát és meleg sapka volt rajta babkocsiba ült.

mire hazaértünk nagyon hiodeg volt a keze mint a jégcsap adtam rá gyorsan egy kesztyüt minél elöbb felmelegedjen. felelötle voltam? lehet igy is megfázott?

2012. okt. 29. 10:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért nem takartad be a kezét?

Amíg babakocsiztunk, én mindig bedugtam a kezét a takaró alá (ősszel/télen mindig volt takaró is a kocsiban). Fiam most, 3 évesen kezdett kesztyűt hordani, addig a takaró alá dugás volt.

2012. okt. 29. 10:08
 2/5 A kérdező kommentje:
mert elfelejtettem vinni......
2012. okt. 29. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Sztem nem fázott meg!!!!!!!!!De ha belegondolsz ,Neked is hideg a kezed ha hideg van,de mégsem fázol ha fel vagy öltözve rendesen! 5-10 fokban én még szinte csak átmeneti kabit adok aláöltöztetve,meg farmert harisnyával.

2.5 éves a lányom és babakocsizunk mi is.

2012. okt. 29. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Meg tud fázni. Öltöztesd fel melegen, a fiamra harisnyát adok a nadrág alá.
2012. okt. 29. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem fiam van, de én simán beöltöztetem vastag nadrágba és harisnyanadrágba, mivel állandóan hideg a keze és fázik.
2012. okt. 30. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!