Anyukák ti mit főztetek ma?
Figyelt kérdés
Én paradicsom levest főztem, de fogalmam sincs hogy milyen második féle menne hozzá. Segítsetek!
Így is el vagyok csúszva a mai nap, és még ötletem sincs hogy mit együnk ami a kisgyereknek is jó és felnőttnek is laktató :-D
2012. okt. 28. 16:13
11/16 anonim válasza:
paradicsom leves mellé mindig palacsintát sütök:)
12/16 anonim válasza:
Én rakott brokkolit csináltam. Azt ettük tegnap meg ma. Nagyon jó lett, a lányom is tömte.:)
13/16 anonim válasza:
Ma nem főztem!
Tegnap csináltam húslevest(pulyka és csirke szárnyból),sok zöldséggel,krumplival,és szoktam bele főzni tölteléket. A lányom (2,5 éves)imádja a húslevest,a főtt husit és zöldségeket!:)
Valamint darált húsos tésztát,mexikói zöldségkeverékkel és chilis bab alappal. Ehhez savanyú uborka.
Ma kinder paradisot sütöttem.
14/16 anonim válasza:
Nálunk is borsóleves volt, a második pedig hagymás krumpli rántott hekkel. Nagyon finom lett, most vettem először fagyasztott hekkfilét:)
15/16 anonim válasza:
Húú, 3-as válaszoló, leírnád,hogy nagyjából miből mennyit teszel az ételbe, főleg a tejszin érdeklene.
Kipróbálnám holnap, ha írsz addig:_)
16/16 anonim válasza:
Paradicsom leves, rakott krumpli céklával, gyümölcslé. :) Nálunk ez volt a mai menü!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!