Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák ti mit főztetek ma?

Anyukák ti mit főztetek ma?

Figyelt kérdés

Én paradicsom levest főztem, de fogalmam sincs hogy milyen második féle menne hozzá. Segítsetek!

Így is el vagyok csúszva a mai nap, és még ötletem sincs hogy mit együnk ami a kisgyereknek is jó és felnőttnek is laktató :-D

2012. okt. 28. 16:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
paradicsom leves mellé mindig palacsintát sütök:)
2012. okt. 28. 17:24
 12/16 anonim ***** válasza:
Én rakott brokkolit csináltam. Azt ettük tegnap meg ma. Nagyon jó lett, a lányom is tömte.:)
2012. okt. 28. 17:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Ma nem főztem!

Tegnap csináltam húslevest(pulyka és csirke szárnyból),sok zöldséggel,krumplival,és szoktam bele főzni tölteléket. A lányom (2,5 éves)imádja a húslevest,a főtt husit és zöldségeket!:)

Valamint darált húsos tésztát,mexikói zöldségkeverékkel és chilis bab alappal. Ehhez savanyú uborka.

Ma kinder paradisot sütöttem.

2012. okt. 28. 17:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Nálunk is borsóleves volt, a második pedig hagymás krumpli rántott hekkel. Nagyon finom lett, most vettem először fagyasztott hekkfilét:)
2012. okt. 28. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Húú, 3-as válaszoló, leírnád,hogy nagyjából miből mennyit teszel az ételbe, főleg a tejszin érdeklene.

Kipróbálnám holnap, ha írsz addig:_)

2012. okt. 30. 12:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Paradicsom leves, rakott krumpli céklával, gyümölcslé. :) Nálunk ez volt a mai menü!
2013. dec. 7. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!