Anyukák van koztetek olyan, akinek a gyereke ugy aludt el, hogy fogta a hajat? Hogyan szoktattatok le errol?
Az én fiam is ezt csinálja, és még nem sikerült róla leszoktatni:)
HA fáradt, baja van, vagy valami, már nyúl is a hajam után - mondjuk más haja is jó, a mamáék haját és apa haját is szereti, vagy ha nincs más a sajátjában turkál. Sőt, mostanában az 5 hónapos kishúga haja is megfelel neki:D
Nem tudom leszokik-e valaha, egyik kolléganőm mondta, hogy a férjének nem engedték a szülei a hajazást, így onnantól, hogy csajozni kezdett, minden csajánál hajazott, és amióta összeházasodtak, az övével is játszik:D
Így lehet hogy elhagyatjuk ugyan vele, de le nem szokik.
Én csak akkor veszem el a fiamtól, ha húzza, utána nem is kapja meg, így nagyon ritkán húzza:) Éjszaka meg mindig elveszem a hajam, és a kezemet adom oda, a 4-5 éjjel után már a hajamat nem kereste, csak a kezemet.
1 éves koráig ringattuk a lánunk, majd bealudt,beraktuk a kiágyba. 1 évesen nehéz lett, nem bírtuk ringatni. Magunk közé vettük. Elkezdte piszkálni az orrunkat, hol az enyébet, hol a férjemét. Na ez bejött, elaludt, 2 hónap után, áttért a fülünkre.
Azóta úgy alszik el, hogy köztünk alszik, fogja mindd a kettőnk fülét, az morzsolja. Éjjel is ha megébred, valamelyikőnk fülét megfogja, és alszik is tovább.
Mi már a férjemmel annyira hozzá szoktunk, nekünk hiányozna ha nem aludna köztünk, és nem fogná a fülünket:)))
4 éves, sokszor elgondolkodunk rajta külön kéne rakni, de olyan jó együtt, mind nyugodtan alszunk.
Júniusban jön a kistesó, a pici kiságyban fog aludni, aztán lehet a nagy is kap egy ágyat, ha megtetszik neki hogy a kicsi külön alszik, vagy lehet jövő ilyenkor 4-en alszunk majd egy ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!