4 évesnek adventi naptárba ajándék ötletek?
Wc papírgurigából lesz a naptár, már majdnem megvan a 24 db. Ebbe gyűjtök ötleteket.
Én tavaly varrtam egy csodaszép adventi naptárt a családnak. 3 gyerek +a férjem. Jó nagy zsebeket tettem rá, hogy mindenkinek legyen benne valami. Vettem sok zacskó csokit, kilós finom gumicukrot, és ezeket tettem a zsebekbe felváltva. Férjemnek likőröset, ő ezt szereti:) Egyáltalán nem volt olcsó, sajnos manapság már a csokik sem olcsók, igaz, volt benne Raffaelo, és hasonlók. Én úgy gondoltam, hogy egy évben egyszer megengedhetjük magunknak, hogy "drágább" édességet kapjunk.
Jut eszembe, a kicsinek összeszedtem a nagyok által évek alatt összegyűjtött pici plüssöket, helyesebb dolgokat, és ő azt is talált a zsebekben, de mindig a csoki volt a sláger, főleg az izgalom, hogy ma melyik fajta lesz. Volt vagy 10 féle.
Szerintem a csokinál nincs jobb!
Esetleg menj be 100 forintos boltba, ott mindenféle nyavalyát lehet kapni, de tapasztalat, hogy ezek fél óra múlva a fiókban kötnek ki a többi kacat mellé és soha többet elő nem kerülnek, csak mondjuk iskolai zsákbamacska vásár akción:)
Nyomtathatnál karácsonyi kifestőt az is kerülhetne bele.
A zöme biztos csoki, cukorka lesz.
A kifestő jó ötlet!
Köszönöm!
Én volt, hogy egy zacskó pudingport tettem bele, és aznap amikor az került sorra, puding volt a desszert. Vagy muffinkapszlit, és aznap muffint sütöttünk.
Aszalt/kandírozott gyümi is jó. Veszel egy zacsival és elosztod több felé. Színes ceruza, vagy zsírkréta színenként szétosztva több zacsiba is kerülhet egy csomag.
én valószínüleg egy 24 db-os kirakót veszek, annak a darabjait osztom el, ügyelve arra, hogy mindig olyat találjon, amit be tud illeszteni a képbe (tehát pl. elsején és másodikán nem a kép két különböző oldaláról két kirakó darabot, hanem egymás mellett részeket), plusz egy pici mézeskalácsot teszek mellé, minden nap más formájút.
A színezők nyomtatása is jó lehet.
a lányok a minden napra egy hajcsat verziónak is örülnek.
Az én lányom rózsaszín mániás, rajzolni is legtöbbször csak rózsaszínnel hajlandó, így túl egyszínűek a rajzai, ezért arra is gondoltam hogy valahogy megpróbÁlok összeszedni 24 rózsaszín árnyalatot zsírkrétában, ceruzában, filctollban. Mind különböző lenne egy kicsit, de mégis mind rózsaszín.
Amúgy mi is gurigákból csináljuk a naptárat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!