Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akik utaznak a munkába járás...

Akik utaznak a munkába járás miatt, hogyan oldjátok meg, hogy a gyereket eljusson az oviba és haza?

Figyelt kérdés
Állásváltás előtt állok. Jelenleg kb 10 percre dolgozom az ovitól. Ha elfogadom az új ajánlatot, akkor 1 órát utazom oda és 1 órát vissza a munkahelyem miatt. Most eléggé rugalmas a munkarendem, ha valami geba van, azonnal tudok ugrani, de ha más városba járok, akkor ezt nem tudom megoldani. Ahol élek, kevés helyben a munkahely, szóval vagy maradok itt, vagy váltok. Ha váltanék, akkor 100.000.Fttal többet vinnék haza, mint most. Megélhetési gondjaink vannak, úgyhogy nem lenne rossz, de azt sem akarom, hogy a gyerekem hátrányt szenvedjen ez miatt. Most 8-ra megyünk oviba és 16:10-kor már el is hozom. Ha munkát váltok, akkor 6-ra vinném az oviba reggel és 17:30 18:00 körül érnék oda érte. Az ovi 6-18-ig van nyitva. Ti hogy oldjátok meg? Nagyon nehéz:((
2012. okt. 26. 14:52
 1/6 anonim ***** válasza:

szia! Tavasszal megyek vissza dolgozni, a munkahelyem kb. 1 órányira van, a férjemé szintén. Mi kitaláltuk, hogy ő 9-17, én 7-15 dolgozunk, így a gyerek kb.7.45-től 16-ig van bölcsiben.

Ja, és az én munkahelyem autóval ennyi, tömegközlekedésről inkább ne is beszéljünk. Szóval én szinte csak az útiköltségekre valót fogom előteremteni. Na jó pici mág talán marad másra is.

2012. okt. 26. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi van, ha nem választhatom meg a munkaidőt, hogy mikor dolgozom?? Ha az átlag 8-tól fél 5-ig, akkor esélytelen vagyok ovizárásra odaérni érte
2012. okt. 26. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Nincs valaki, aki segíthetne? 4 körül elhozhatná a gyereket az oviból, nagyi, barinő stb. vagy végső esetben egy babysitter. Semmiképpen nem tudsz eltérő munkarendet kicsikarni? A férjed sem?

Nem akarlak elkeseríteni, de az óvónők sem fogják jó szemmel nézni, ha nyitástól zárásig van benn a gyerek.

2012. okt. 26. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Körülöttem mindenki dolgozik. Nagymama heti 1-2 alkalmat tud bevállalni. Barátnőnek szintén kisgyerekes gondja van a bölcsiben... szóval nem tudom. Babysittert nem akarok. Idegenre nem akarom a gyereket bízni. Szóval nem tudom:(
2012. okt. 26. 22:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Az új verzió, nagyon durva.Reggel hattól, este hatig.Korán kellene neki nagyon kelnie, egész nap ott lenne.Nekem nem érne meg ennyit a pénz.Persze ti tudjátok hogy mennyire vagytok carban anyagilag.Ahogy most jár oviba, sokkal barátibb számára is, és még ti is tudtok vele lenni délután.Így meg csak hétvégén lennétek vele szinte.Kicsi még ő ehhez.Így hogy nincs megoldva az kicsi elhozatala időben, nem váltanék.Egy kicsit úgy néz ki a dolog hogy a gyereked áldozod fel.Tudom hogy a pénz nagy úr, de ezt nektek kell eldönteni hogy a napi kajára sem futja már, vagy még elvagytok, csak szűkösen.Ha még elvagytok én nem áldoznám be a gyerekem.
2012. okt. 27. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja, itt falun nálunk van egy néni aki két kisgyereket hordott be busszal a közeli városba, mert a szülők dolgoztak, fizettek neki valamennyit.Pótnagymama volt szó szerint, nagyon megszerették.Ilyen megoldás?

Utolsó voltam.

2012. okt. 27. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!