Hogy érthette az anyuka? (bővebben lent)
Nekem a kisebbik ilyen, séta közben észreveszi a szép felhőket, a pillangókat és sokszor elmereng... Hát, iskolában már nehezen tolerálják az ilyet, lehet, hogy anyuka erre gondol. Sorakozó van, figyelni kell a cuccokra, időre érni ide-oda.
Nekem is nehezen szokott be a lányom, nehezen viselte az iskolai pörgést az ovis nyugalom után.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kedves első válaszadó! Amikor visszakérdeztem, az anyuka annyit mondott: nem úgy értettem... Nem álok le vele vitázni. Úgyanis ha rákérdezek hogy fejtse ki bővebben, akkor az kötözködésnek tűnhet.
Szerintem arra gondolhatott, hogy pl amikor majd az iskolában kell figyelni dolgokra, akkor nem lesz jó ha ennyire elmélázik, mert lehet hogy a többiek majd már rég máshol tartanak, mire ő még mindig le lesz ragadva egy feladatnál/témánál.
De tényleg az a legegyszerűbb, ha megkérdezed tőle.
Hát ha feladatot kell megoldani, akkor éppen hogy gyorsan kész van, és türelmetlen:) Mindig ő akar lenni a legügyesebb. Csak mikor játszik, akkor tud nagyon elmélyülni, na meg a séta...
Mindegy, igazából úgyis a saját ütemében fejlődik:) Csak mint a legtöbb anyuka, én is halálra aggódom magam minden apróságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!