Amióta ovis a fiam, kezelhetetlen, hisztériás, folyamatosan bántja a hugát. Kikészültem, már nem szeretek vele lenni?!
4 éves lesz, oviban nem panaszkodnak rá. Ahogy itthon beteszi a lábát elképesztő amit művel. Őrjöng, hisztériázik semmiségeken (pl. mellé ült a testvére), kap pukit-ráfekszik, megharapja a hugát, hogy nem ad belőle egy darabot sem, ha elfordulok már megharapja, megüti játékokkal a hugát vagy fellőki, lényeg, hogy nem kicsi fájdalmat okoz neki.
Kérem szépen, magyarázok, 20jára már kiabálok, hogy hagyja abba. Semmi. Elegem van belőle, nem érzem jól magamat vele, folyton a veszekedés, könyörgés és ráadásul amióta ovis szó szerint visszapofázik, hogy csak nézek döbbenten. Rám nyújtja a nyelvét, lehülyéz,.......
Nézem én a szuperdadát, de nem segít.
Oviban semmi gond nincs, legalábbis nem szólnak, itthon pedig teljesen megveszett.
Még egy közértbe sem lehet vele már elmenni, annyira gáz az egész.
Mit csináljak? Mi lehet vele? Soha nem vigyázott rá senki, szerettem vele lenni, soha nincs háttérbe szorítva, sőőőőőőt.
De mostanában már gyomorremegésem van tőle, a visításától, a kiabálásától, a folyamatos hisztériától és az agressziójától.
Ilyeneket mondott múltkor, amikor hazaért:
"lenyisszantom a fejeteket"
és szemléltette.
Nem tudom, hogy milyen az ovis közösség, sok a cigány, és a 4-6 éves, mert vegyes csoport.
Báboztam is vele, erre azt mondta, hogy nem baj, hogy fáj neki, "üssük le"
Mondom, hogy fáj neki: "nem baj" ez a válasza.
Múltkor megmart arccal jött haza. Azt mondta, hogy a barátja volt, de majd meggyógyul.
A kicsi 20 hós.
És eddig szerette, utcán megállítottak, hogy de szép baba, eléállt a babakocsinak, hogy az ő testvére, nem adja.
Mostmeg.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!