Kislányaim közt 2 év van, a kicsi 3 hete bölcsis. Mikor tudok dolgozni?
Figyelt kérdés
Kicsit elkenődtem, a kicsi nagyon hamar beszokott, de felváltva taknyos a naggyal, ha senki nem beteg, akkor is max 6 órát tudnék vállalni, ha nem akarom ügyeletben tartani Őket. Segítség a férjemen kívül nincs, de ő sem tudja elhozni őket, ha megbetegszenek.2012. okt. 21. 07:12
1/6 anonim válasza:
Amikor munkat talalsz. Es nagyon foglak irigyelni ha 6 orast talalsz ugyanis apr. ota nem dolgoztam. Nem is izgatott 23ev folyamatos munka utan jol jott a pihi ezt a nyarat csak magamnak es a csaladnak szenteltem. Feledhetetlen volt. Szept elejen kezdtem intenziven allast keresni en is 6 orast. Egyszeruen nincs. Igy kenytelen voltam elfogadni egy 8 orast, de folyamatosan keresem a 6 oras lehetoseget tovabbra is.... nem sok sikerrel.
2/6 anonim válasza:
Szerintem mikor te késszen állsz rá.
Nálunk is így van, én 1 évesen akarom a kicsit bölcsibe adni, akkor a nagy lesz ovodás. Ahogy beszoktak keresek félnapos állást (külföld itt azért akad)és majd meglátjuk hogy megy mindennel együtt. Ha nem megy felmondok, de ha meg sem próbáljuk nem derül ki hogy hogy is van.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én még nem is kerestem, mert nem látom a végét...
2012. okt. 21. 08:49
4/6 anonim válasza:
Nálatok nem kell igazolni, hogy valóban dolgozni mész és azért adod be a gyereket bölcsibe?
5/6 anonim válasza:
Engem meg 8 órából raktak vissza 6 ba:(
Lányom 1 hónapja ovis, 30án kezdek!
6/6 A kérdező kommentje:
Itt felvették munkáltatói nélkül is. Nem is tudnék még dolgozni, a 4 év szabim meg úgy néz ki elúszott, de ez egy hosszú történet..
2012. okt. 21. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!