Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen természet vagy oktató...

Milyen természet vagy oktató filmtet ajánlanátok 4 év körüli gyereknek?

Figyelt kérdés

Én az "Egyszer volt hol nem volt" sorozatra gondoltam, de valami állatos, vagy természet film is érdekelne. Címet tudnátok írni?

Köszönöm szépen!

2012. okt. 19. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom a Sivatagi show című természetfilmet, ami afrikai állatokról szól, nagyon szuper! Iskolákban, óvodákban régen sokszor ezt vetítették a gyerekeknek, és mindig nagy sikere volt.
2012. okt. 19. 21:37
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Semmilyet. Ilyen kicsi gyereket nem kell tervezetten ismeretekkel elárasztani, oktatni, hanem "csak" a kérdéseire válaszolni.

(A sivatagi show nem 4 éves gyerek színvonalán van.)

2012. okt. 19. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
43%

Se a sivatagi show, se az Egyszer volt sorozat nem 4 évesnek való!

Menjetek állatkertbe, sétáljatok sokat erdőben, mezőn, parkban, menjetek olyan ismerősökhöz, családtagokhoz, akiknek háziállataik vannak......esetleg nagy képes albumokat nézegessetek állatokról, természetről, ennyi épp elég egy 4 évesnek.

2012. okt. 19. 23:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Annyit nyugodtan nézhet természetfilmet egy 4 éves, amennyit ülni bír a vetítő előtt... semmi baja nem lesz.

Egyet értek azzal, hogy a természetben való séta nagyon hasznos, de kíváncsi vagyok, ki az, aki ezt mindig meg tudja oldani. Városon élők, dolgozók aligha. Miért ne nézhetne bele egy filmbe egy gyerek, főleg a fentiekbe? Ha nem érdekli, feláll és játszik mást. Nem kell ezt túlbonyolítani. :)

2012. okt. 20. 09:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Én Sivatagi show párti vagyok. 3 éves kora óta imádja, kb kéthetente a mai napig egyszer-egyszer kéri, hogy nézzük végig. Nincs benne véres jelenet (nem szaggatják szét egymást az állatok), de rengeteg érdekességet láthat benne. Természetesen kezdetben együtt néztük, s sok mindent magyaráztunk mellé.

Az, hogy nem való 4 évesnek, szerintem butaság. Az Egyszer volt, hol nem volt az élet sorozatot mi is próbáltuk, de azt még nem élvezte. Csak az első részt nézi belőle szívesen.

És igen, fontos az állatok testközelből való megismerése is, de sajnos azt napi szinten itt a nagyvárosban nem tudjuk biztosítani. Ennek ellenéri imádja őket, a tücsköktől a nagymacskákig.

2012. okt. 20. 20:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszoka!

Állatkerti bérletünk van! :)

Szép napot mindenkinek!

2012. okt. 21. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!