Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Majdnem 3 éves kislánynál...

Majdnem 3 éves kislánynál normális az ha 12 kiló?

Figyelt kérdés
2009. aug. 8. 01:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
59%

12kg kórosan kevés nem?

most így nincs a kezem ügyébe ien súlyú tárgy h tudjak mihez viszonyítani viszont, vidd el dokihoz

2009. aug. 8. 01:52
 2/14 A kérdező kommentje:

Jaj, nem az én gyerekem. :) Én már rég utána jártam volna a dolognak. Unokahúgom annyi, vagy 11.5 vagy 12 de szerintem kevés és nagyon alacsony is a gyerek.

Érdekelne hogy más 2-3 éves gyereke hány kiló. Amúgy decemberben lesz 3.

2009. aug. 8. 02:06
 3/14 anonim ***** válasza:
Jah értem majd holnap hátha írnak a szülők mert én férfi vagyok és nem értek ezekhez annyira, de nemlehet h koraszülött?
2009. aug. 8. 02:12
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Utánanéztem neked.Az átlagos 13,6 kg és 92 cm a testmagasság három évesen.Az általad említett súly nem kóros, kicsit sovány, de nem baj, majd kinövi.

Mostanában divat lesoványozni az átlagos testalkatú gyerekeket.Pedig inkább legyen vékony, mint kövér.

Húsz, harminc éve még sokkal normálisabban álltak ezekhez a dolgokhoz.

2009. aug. 8. 06:17
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kórosan sovány lenne,az orvos már szólt volna.Ha alacsony és vékonyabb csontú,akkor nem kevés.Az egyik unokám 6 évesen nem érte el az iskolaérettséghez "előírt" l4 kg súlyt,orvosi javaslatra vették fel a suliba.Negyedik osztályban lett csak 14 kg.Teljesen egészséges volt,jól bírta az iskolát is,kitünő tanuló volt.
2009. aug. 8. 06:44
 6/14 anonim ***** válasza:
Ja, és két évesen 11,5 kg az átlag.Az én kislányom is vékony, de erős kiscsaj, mozgékony, élénk, okos gyerek.Ne aggódj, hacsak nincs más dolog...
2009. aug. 8. 06:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 14 kg és és 2 éves 3 hónapos!
2009. aug. 8. 09:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Fiuknál a 12 kiló két évesen, 14 kiló három évesen az átlag.De ez az ÁTLAG.Lefelé és felfelé is eltérhet egy gyerek súlya, ami még nem kóros.
2009. aug. 8. 10:06
 9/14 anonim ***** válasza:
3%
Nekem 13 hónaposan ennyi.
2009. aug. 8. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom két és fél éves lesz és 17 kg. De már ennyi vagy fél éve. Azelőtt jó pár hónapig 16 kg volt. Most látom rajta hogy elkezdett nyúlni, vékonyodni, alakulni.

Kérdeztem a gyerekorvost, hogy nem sok e ez a kg neki és azt mondta nem. meg hogy fog még majd alakulni. Ne aggódjak!

Amíg egészséges addig nem aggódom. Próbálom minél egészségesebb dolgokkal etetni és minél kevesebb édességet nasit adni, de igazából soha nem evett sok ilyesmit. Ő ilyen fajta, meg hát tényleg még olyan sokat alakul. Lehet pár év múlva tök vékony lesz, nemtudhatom.

Úgyhogy ne aggódj hogy túl vékony netán, még mindig jobb mintha nehéz lenne. Amúgy meg úgy is szól a gyerekorvos ha gond van. Ha eszik rendesen, jó étvággyal, egészséges jó kedvű, akkor nincs ok aggodalomra.

2009. aug. 9. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!