Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2.5 éves gyereked mennyi...

2.5 éves gyereked mennyi TV/MESÉT néz naponta?

Figyelt kérdés

2012. okt. 19. 14:12
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ideális esetben semennyit.
2012. okt. 19. 14:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

DVD-ről néz mesét, napi 30-60 percet, délutánonként.

Amikor kéri bekapcsoljuk, de van, hogy 3-4 napig eszébe sem jut.

A repertoár:

Thomas, a gőzmozdony

Pimpa

Micimackó

Maszkabál

Gyerekdalok és mondókák

Pingu

Bogyó és Babóca

A kukásautó egy napja (nem vicc, a FŐKEFE 30 perces oktatófilmje a TV elé szögezi a fiamat)

2012. okt. 19. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:

Max 1orat...

Reggeli kozben,laptoprol nezi a Bogyo es babocat,Mickey eger jatszoteret,Traktor Tomot,vagy Tutitut.Tudom,nem okes,hogy eves kozben meset nez,de ez nem mindig van igy,ha igy alakul,akkor orulok is neha,mert amig o megreggelizik,mese mellett,addig en odapakolom az ebedet,es osszeszedem a lakast.Delutan nem igazan nezi.Tv nem erdekli,max.zenecsatornak,de azt csak hallgatja ugye,es amikor a laptoprol sem akarja nezni,akkor van,hogy kikapcsolja,persze gombrol,es "becsu ajtot,aszik babota",azaz osszecsukja.

Amugy 2 evet toltott szerdan...

2012. okt. 19. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Az enyém is két és fél éves, és eddig semennyi tv-t nem nézett nem kötötte le egyátalán- nem érdekelte.

Kb 2hete viszotn a Dóra a felfedező nagyon megtetszett neki, és reggel ébredés után néz egy részt, délelőtt még 2-t kb, és este is kb egyet. Ez összesen max másfél óra egy nap. közben sokminden mást is csinálunk persze.

:)

szerintem pár hét után meg fogja unni- de most ez a nagy szám, hogy jó mese van a tv-ben. :))

2012. okt. 19. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Sajnos sokat. Délelőttönként több órát, amíg én főzök és takarítok. Kevés mesét néz, a Kis piros traktort, Traktor Tomot, esetleg a Thomast. Inkább traktorokról, kukásautókról készült videókat szeret nézni a YouTube-on, és a családi videókat. Volt olyan időszaka, hogy minden nap végignézte az esküvői felvételünket.

A nap többi részében le tudom foglalni, még naponta kétszer lejutunk, kicsit izgulok, mi lesz télen.

Bár az utóbbi napokban kevésbé érdekli, ennek örülök, remélem, lassan lekattan róla.

2012. okt. 19. 15:03
 6/8 anonim ***** válasza:

semennyit, sőt mi sem nézünk tv-t ha fenn van, mert tuti azonnal rákattan a reklámokra...

anyukáméknál néz mesét.

2012. okt. 19. 15:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én lányom két és fél éves, és elég sokat számítógépezik, azon néz mesét, kirakózik vagy játszik valamivel. Tvben annyira nem köti le a mese, kivéve ha a noddy megy. de nem folyamatosan ül a gép előtt, közben jön megy és játszik mást is, tehát napi két vagy akár három órát is összességében.
2012. okt. 19. 21:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm Mindenkinek a választ!
2012. okt. 20. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!