Hány évesen kell egy gyereknek szépen színezni?
Figyelt kérdés
Hogy ne menjen ki a vonalon.
Köszönöm a válaszokat.
2012. okt. 18. 18:49
1/9 anonim válasza:
Na ez engem is nagyon érdekelne!
3/9 A kérdező kommentje:
És mi lett belőled 2.? :)
2012. okt. 18. 19:31
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, mikor kell, az én lányom decemberben lesz 4 és szinte soha nem megy már ki a vonalak mentén. Szépen színez.
5/9 anonim válasza:
3 éves a lányom és már csak néha ha belendül megy félre egy-egy vonal. :)
Mondjuk már nagyon régóta színez, szereti.
6/9 anonim válasza:
A fiam három és fél éves, nem nagyon színez, inkább rajzol. De ritkán van vonalon belül... :) De nem is köti le a színezés....
7/9 anonim válasza:
az ovónőm javaslatára egy ideig ezt nem is erőltetem,a vonalon belül maradás,az iskolaérettség egyik feltétele.amikor megtudta az óvónő,hogy kiscsoportosomnak színezőket veszünk,jol leszidott,hogy neki még a vonalon belül maradás egyáltalán nem kell.sőt frusztrálja őket,nekik még nagy vonalak,a nagy motívumok kellenek,és szépen lassan lesz magától kisebb és pontosabb,de ez gyerek függő is,ki mennyire szeret rajzolni,ki mennyire ügyes.
8/9 anonim válasza:
2,5 kislányom még csak firkál a rajzlapra.
9/9 anonim válasza:
Iskolaérettséghez kell, vagyis 5,5 max 7 éves korra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!