Lejárt tápszert adnál gyereknek 3 napja járt le vagy egész kuka?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 11:46
1/5 anonim válasza:
3 nap talán annyira nem számít, ha kisgyerekről van szó. Szóval ha nem lenne otthonmás, én szerintem adnék belőle, utána vennék frisset. Csecsemőnek viszont nem adnám oda, biztos ami biztos alapon.
2/5 anonim válasza:
3 nap nem a világvége, én odaadnám. Ált. mindenre plusz 1 hónap "szavatosságot" oda kell gondolni.
3/5 anonim válasza:
3 napja lejártat még simán. A szavatossági idő eleve nem azt jelenti, hogy annak lejárta után az a termék rossz, romlott, hanem azt, hogy addig az időpontig biztos, hogy jó, utána meg már döntse el mindenki maga, de a gyártó addig az időpontig szavatolja.
4/5 anonim válasza:
Simán odaadnám. Gondolom bontatlan dobozról van szó.
5/5 anonim válasza:
Adnék. Ami azt illeti, eddig eszembe se jutott, hogy lejárna, azt hiszem megyek és megnézem. Köszi a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!