Mit gondoltok, ha nyelvvizsgán a levélírást kicsit félreértelmeztem akkor adhatnak rá részpontot, vagy kuka az egész?
A feladat az volt, hogy írj egy levelet haverodnak, mert átköltöztél egy nagyvárosba egy kisvárosba. Na most én úgy írtam le mintha kisvárosba költöztem volna, de amúgy szerintem jó lesz.
ECL vizsga ha számít ez.
én is ma vizsgáztam :))
ú de gáz:))
amúgy szerintem nem sokat vonnak le
amiatt ne félj:)
nem az számít hogy mit irsz hanem az h ogy hogyan:)
köszi a válaszokat, hát bízom benne, hogy értékelik azért, mert csak egy to-t kevertem össze egy from-mal, de egyébként kb a csoport harmada ugyanígy rontotta el :D
Neked kedves 18:58-es hogy ment? =)
Mivel nem a feladat elvárásai szerint írtad a feladatot, így a feladat tartalmi értékelése nem végezhető el. Helyesírást tudnak értékelni.
Ugyanez van az érettségin is, ha nem a témáról érsz a tartalmi jegyed elégtelen, a nyelvi jegyre max. hármast kaphatsz. (Mert két jegynél nagyobb eltérés nem lehet a jegyek között.)
nah ezt találtam most róla. Ez alapján akár kijöhet az is, hogy talán csak 20% mínuszt kapok, mert öt különböző szempont alapján nézik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!