Bölcsis családlátogatás hány perces? Mire kiváncsiak? Mivel kínáljam a gondozónőket?
èn kàvèval kinàltam,nem bunko modon,de korulnèztek a lakàsban,foleg a gyerek szoba èrdekelte oket,gondolom igy akartak valamennyivel tobb informàciot szerezni a csalàdrol.a gyerekrol kèrdezgetnek,hogy alszik el,hol eszik,hogyan stb.
rolad hogy mibol èltek,mit csinàltok szabadidoben, stb
Szia!
Hozzánk augusztusban jött a 2 óvónő!
Bejöttek 15' volt az egész! Kitöltötték a formanyomtatványt kérdeztek pár dolgot kicsit vizslatták a nappalit szolidan és ennyi volt!
Sztem, ahol látják, hogy rendezett körülmények uralkodnak ott nem igazán kíváncsiskodnak! Pár játékot néztek meg a nappaliban, mert éppen útban voltak:o))
előző vgyok!
A bölcsis látogatás ugyan így zajlott!
Mindkét alkalommal kínáltam kávét, üdítőt és nem fogadták el, siettek!
nálunk egy órát voltak
az első beszoktatós héten jöttek,amikor a fiam még nem aludt ott.akkor jöttek,amikor a bölcsiben aludtak a gyerekek.a bölcsitől pár méterre lakunk
én kávéval,üdítővel kínáltam őket.a gyerekszobába bekukkantottak,de csak az ajtóból néztek be,mert a fiam aludt.
beszélgettünk egy órát a fiamról,szokásairól,napirendjéről
az oviból már nem jöttek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!