Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis családlátogatás hány...

Bölcsis családlátogatás hány perces? Mire kiváncsiak? Mivel kínáljam a gondozónőket?

Figyelt kérdés
2012. okt. 18. 09:51
 1/9 timike26 ***** válasza:
100%

èn kàvèval kinàltam,nem bunko modon,de korulnèztek a lakàsban,foleg a gyerek szoba èrdekelte oket,gondolom igy akartak valamennyivel tobb informàciot szerezni a csalàdrol.a gyerekrol kèrdezgetnek,hogy alszik el,hol eszik,hogyan stb.

rolad hogy mibol èltek,mit csinàltok szabadidoben, stb

2012. okt. 18. 10:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk kb. 20-25 percet voltak. Én magamtól megmutattam nekik a lakást, üdítővel, keksszel kínáltam őket. Nem nagyon kértem. Az egyiket a gyerekeim lefoglalták a gyerekszobában, a máik velem beszélgetett. (Itthoni naprend, mivel szeret játszani, hogy lehet megnyugtatni, ha hisztizik, mit csinálok, apuka mennyit tud a gyerekekkel foglalkozni, stb...)
2012. okt. 18. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szóval ők nem kértek üdítőt, nem pedig én :)
2012. okt. 18. 10:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hozzánk augusztusban jött a 2 óvónő!

Bejöttek 15' volt az egész! Kitöltötték a formanyomtatványt kérdeztek pár dolgot kicsit vizslatták a nappalit szolidan és ennyi volt!

Sztem, ahol látják, hogy rendezett körülmények uralkodnak ott nem igazán kíváncsiskodnak! Pár játékot néztek meg a nappaliban, mert éppen útban voltak:o))

2012. okt. 18. 10:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

előző vgyok!

A bölcsis látogatás ugyan így zajlott!

Mindkét alkalommal kínáltam kávét, üdítőt és nem fogadták el, siettek!

2012. okt. 18. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

nálunk egy órát voltak

az első beszoktatós héten jöttek,amikor a fiam még nem aludt ott.akkor jöttek,amikor a bölcsiben aludtak a gyerekek.a bölcsitől pár méterre lakunk

én kávéval,üdítővel kínáltam őket.a gyerekszobába bekukkantottak,de csak az ajtóból néztek be,mert a fiam aludt.

beszélgettünk egy órát a fiamról,szokásairól,napirendjéről

az oviból már nem jöttek ki

2012. okt. 18. 10:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezek szerint mondenhol más a szokás. :) Remélem, hozzám a 15 percesek jönnek :))))
2012. okt. 18. 10:35
 8/9 anonim ***** válasza:
nálnk is megnézték hol alszik,milyen játékavan mi a kenvence,stb .
2012. okt. 18. 12:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egyébként örültem a látogatásnak, mert a gyereknek is jó, ha otthoni környezetben találkozik a gondozó nénikkel. Plusz egy kicsit több időt tudtunk beszélgetni, ismerkedni, mint a bölcsiben. Nekem fontos volt, mert rájuk bízom napközben a gyerekemet. Én is tudtam kérdezgetni tőlük.
2012. okt. 18. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!