Szerintetek ez jó játék 2,5 éves kisfiamnak?
Olyan sok anyuka írja,hogy megunhatatlan játék a duplo meg lego meg playmobile de a vaterán szétnéztem és hát be kell valljam nekem sajna nincs annyi pénzem rá!Egy tűzoltóállomás vagy egy építkezéses szett 15-20 e ft...én nemtudok ennyit kiadni érte.Találtam olcsóbb kategóriát,szerintetek ez is van olyan jó??Vagy ha valakinek van más márkába-akár noname-ötlete,tippje szívesen várom.
aztaaa...első,nagyon köszönöm a tippet és a linket.Ez az abrick tényleg mnőséginek néz ki és nem horror az ára.
Második válaszoló,neked is köszönöm,hogy megosztottad a saját tapasztalatod.
mi is először lego duplot vettünk, utána találtuk (kikában is van)az unico plus-t, ami jó szerintem és teljes mértékben összeépíthető a lego duploval, és olcsóbb. aztán találtunk egy még olcsóbbat a JDLT-T, de ez csak nehezen vagy egyáltalán nem építhető össze. én most ezért el is adom az enyémet. egy bontott és egy bontatlan csomag van. a bontott egy ehhez hasonló házikó, csak több elem van benne ha érdekelj írj privátban: jó áron adom:
ilyesmi: [link]
a bontatlan egy kis állatkert
Köszönöm mindenki válaszát!
kedves 4.-ik!
Amit én belinkeltem az is JDLT és a 2.válaszoló is meg te is azt írjátok,hogy nem valami jól összeépíthető így neharagudj meg de hülye lennék két rossz vélemény után megvenni....de azért köszi!
Eldöntöttem az Abrick nagyon szimpi azt fogok venni.
Szia!
Nekünk van abrick építőkockánk is,100 db-os,anno 1 év körüli volt a fiam mikor kapta akkor szerette,egy ideig lekötötte,de aztán ráunt,sok mindent nem tudott belőle építeni.Én is szerettem volna neki duplót,de sajnáltam rá kiadni a pénzt,mert mind olyan kevés db-os.Ezért nálunk úgy alakult,hogy vártunk,és a 2. szülinapjára kapott lego készletet,tőlünk,és a családból is.Igaz ezek 4 éves kortól ajánlottak,de 300,és 600 db.-osak így azért takarékosabb.Igaz csak akkor ajánlom ezt a megoldást,ha a gyereked nem vesz semmit a szájába,mert vannak kicsi részek benne.Nálunk nagyon nagy kedvenc,sokat építünk együtt,kisfiamnak is jó fejlesztő,egyedül is szépen elvan vele.(2év,3hós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!