Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos kisfiamnak ez jó...

15 hónapos kisfiamnak ez jó játék lehet még?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 9. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak korán vettünk ilyet. Most 23 hónapos. Néha előkapja, és magától csinálja azt, amit azelőtt segítséggel. Nem ez a kedvenc játéka, de néha-néha előveszi.
2012. jan. 9. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekünk van ilyen, de azon kívül, hogy a sarokban porosodik, más nem történik vele.

3 éves és 14 hós gyerekek.

2012. jan. 9. 13:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Valójában mire való ez a henger? Én már nem venném meg, 16 hónapos a kislányom. Inkább mászóalagutat vennék, azt imádja a mi babánk!
2012. jan. 9. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Én nem ajánlom, az én fiam folyton átesett rajta mikor rámászott, sokszor ütötte meg magát emiatt...
2012. jan. 9. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:

ez még mászó babáknak való.

ahogy a lányomat ismerem rámaszna, vagy ráülne, de a legrosszabb megpróbálna ráállni. egyenes az eséssel.

2012. jan. 9. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Amikor még mászott a fiam akkor vettük neki, de nem igazán használta, mert átesett rajta. Akkor eltettem, kb. 16 hónapos volt amikor elővettem újra, de el is tettem mert leesett róla. Szerintem fölösleges.
2012. jan. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!