Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másfél éves kislány már...

Másfél éves kislány már eljátszana játékkonyhán?

Figyelt kérdés
2012. okt. 15. 13:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem funkcionálisan játszana vele.
2012. okt. 15. 13:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Bár nekem kisfiam van, de ha megyünk a barátnőmékhez akkor nagyon jókat játszik a játékkonyhával.
2012. okt. 15. 13:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Persze :)

Imádja hozni kis poharakat (önt bele kávét) a kis tányérkákat, főz a kis lábosban, hozza a játék-pizzaszeleteket :) etet, itat :)

2012. okt. 15. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen korban már érdemes megvenni. Talán magától nem áll neki sütni-főzni, de ha ott vagy vele és mondogatod, hogy kérnél egy kávét, vagy hogy mit főzzön és közben egyesével mondogatod az alapanyagokat, akkor szépen megcsinálja, amit hall
 5/9 anonim ***** válasza:
Karácsonyra azt kap a lányom a nagynénétől. Reméljük, hogy majd lejátszik vele... de ha nem, akkor 2 éves születésnapja körül (július) elővesszük, hátha..
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. A lányomnak még nincs, csak karácsonyra kap majd, de már most is imád főzni. Előveszi a kislábost a szekrényből, fakanalat a fiókból, és főz. Nagyon élvezi, amint én nekiállok főzni, ő is pakol elő.

Most 19 hónapos a lányom.

2012. okt. 15. 14:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igen. Legalábbis az én másfél éves kisfiam jókat főzőcskézik. Hozzátartozik, hogy látja a nővérétől és mindennap lát engem is a konyhába.
2012. okt. 15. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Gyerekfüggő! Az én lányom tavaly karácsonyra kapott(21hónaposan),de akkor még nem igazán érdekelte. Mostanában kezd vele játszani,de nem ez a kedvenc elfoglaltsága.
2012. okt. 15. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon gyerekfüggő!!! az én lányom 11 hónaposan kapott, tavaly karácsonyra és már akkor érdekelte, ácsorgott mellette, pakolászott, stb. nyáron volt másfél, és akkor már rendesen kavargatott a lábosban, amit a játékkonyha főzőlapjára tett, csészébe töltögetett a kiskancsóból stb.
2012. okt. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!