Kisfiamat egy hete szoktatom a bölcsibe, ma kellett először egyedül hagynom. Észre sem vette, hogy nem vagyok ott 2 órát?! Eze szerint nem szeret? Vagy rossz neki otthon velem?
Figyelt kérdés
Egyedül bent maradt a szobában, meg is tízóraizott, majd megebédelt. Utána hívtak csak be. Persze örülök nagyon, hogy ilyen ügyes, de el is gondolkodtatott....2012. okt. 15. 12:40
11/14 A kérdező kommentje:
Közben meg olvasom más kérdéseknél, ahol a kicsi nehezen szokik be a bölcsibe, hogy az a normális, abból lehet tudni, hogy a gyerek egészségesen kötődik az anyjához....
2012. okt. 15. 13:50
12/14 anonim válasza:
Mi a telefonfülke mögül lestük a bölcsi kertjét, de voltak anyukák, akik bementek a szemközti emeletes házba és távcsővel kukkolták a gyereküket, mit csinál a kertben. :-)
13/14 anonim válasza:
szia.Én a 10. válaszoló vagyok.Na látod,emiatt írtam,hogy nagyon gyerekfüggő.Enyém nagyon anyás,jó akaratos-nem ment könnyen a beszoktatás,de nem bánom,hogy sírt,mert egész eddigi életében minden percben velem volt.Tehát várható volt,egészséges a reakciója.Tied nyilván alkalmazkodóbb,többet voltál vele társaágban ezért nála ez a természetes reakció.Típusfüggő és valahol azt olvastam:anyafüggő!ne aggódj,ez így jó!
14/14 anonim válasza:
Dehogy! Az én lányom ugyan már nagyobb, középsős ovis, de amikor érte megyek, loholok mint a félőrült, aztán mit kapok: "Anya én még maradok és játszok."
Ugyanakkor azt is állandóan megkapom, hogy "Anya nagyon szeretlek". :) Ne aggódj, örülj, hogy tetszik neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!