Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ezeket a játékokat mégis...

Ezeket a játékokat mégis miért szabadalmaztatják? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 14. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nemcsak a 3 évesek játszanak.
2012. okt. 14. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én lányaim imádják (kisiskolások), több ilyen babájuk is van. Baráti körben is nagyon népszerű.

A filmek semmivel sem agresszívebbek mint egy átlag mese, sőt olyan Barbi jellegű semmiség.

2012. okt. 14. 16:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert van rá kereslet. De nem hiszem, hogy ez külön szabadalom lenne. Szerintem is rém ronda. Elég sokáig kéne nyaggatnia a lánynak, hogy megvegyem. De azért ennél rosszabb hatások is érik a gyereket sajnos.
2012. okt. 14. 16:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért, mert ezek nem kisgyerekeknek való játékok, hanem idősebbeknek, akik már nem babáznak velük, hanem gyűjtik őket. (Én mondjuk porcelánbabákat gyűjtök, de szeretem az olyan különlegességeket is, mint ez.) Boldog ember, aki felnőtt korában is örömét leli a játékban!
2012. okt. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!