Szülés előtti 1 hónapban vinnétek a gyereketeket oviba?
8.
A betegségek miatt, legalább 2 hétig ne legyen már beteg az újszülött. És hogy szokjunk össze hárman: az ovis, az újszülött és én.
A lepkehimlő az első trimeszterben veszélyes a kismamákra... taknyos meg magadtól is lehetsz, ahhoz nem kell elkapni semmit.
Amúgy hány éves a gyerkőc?
Én is vittem még a szülés előtti nap is oviba a lányomat. Akkor már kb 3 hete beteg voltam, kisebb-nagyobb szünetekkel, volt középfülgyulladásom, arcüreggyulladásom, köhögtem, egész nap az orrom fújtam. A szülés előtt 2 nappal összeszedtem egy gyors lefolyású hányós hasmenős vírust is. Nem tudom hol, a lányomnak kutya baja sem volt, nem az oviban kaptam el a nyavalyákat. Mikor szülni mentem, már csak köhögtem, de azt nagyon, ami baromira jól jött a császár után...
Utána 2 hétig együtt voltunk itthon, hogy összeszokjunk, utána már hiányoztak a lányomnak a barátnői, menni akart az oviba.
Azóta sem kaptam el sehol semmilyen betegséget, nem tudom, akkor miért jött csőstül a baj, de az tuti, hogy ha nem viszem a lányom oviba, akkor is beteg lettem volna, csak még neki is rossz lett volna itthon unatkozni egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!